h i r d e t é s

Tovább dagad az úszóbotrány: röfögő disznóknak nevezte a női versenyzőket Turi György

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Tovább dagad az úszóbotrány: röfögő disznóknak nevezte a női versenyzőket Turi György

2021. november 11. - 06:41

Dara Eszter után most egy másik volt versenyző, Reményi Diana beszélt Turi minősíthetetlen módszereiről.

Reményi Diána - Fotó: Reményi Diána/Instagram és Turi György - Forrás: Blikk

Röfögö disznóknak nevezte az úszóedző, Turi György azokat a női úszókat, akik túllépték a versenysúlyukat. A napokban kirobbant botránynak nincs tehát vége, újabb és újabb versenyzők állnak ki és mondják el, hogy milyen minősíthetetlen módszereket alkalmazott a Cárnak csúfolt edző Kőbányán. - írja az Origo

Reményi Diana most a Blikknek elevenítette fel, mik történtek a Spartacus Kőér utcai uszodájában, hogy mit művel a versenyzőivel Turi György.

Mindnyájunkat bántalmazott, főleg verbálisan. Engem sosem ütött meg, az ilyen emberek tudják azért, kivel mit tehetnek meg. Szepesi Niki viszont többször kapott akkora pofonokat, amiket a második emeletről is hallottunk.

Az edzéseken például rendszeresen az egész csoport előtt állított mérlegre minket, és ha húsz dekát híztunk, akkor közölte, menjünk haza röfögni. Képzelheti, egy tinédzser lányra ez milyen hatással van. Mindannyian küszködtünk étkezési zavarokkal, bulimiával, de nem foglalkozott vele.

Turi György mind a mai napig a Magyar Úszószövetség szakmai alelnöke. Sorsáról egy később összehívandó elnökségi ülés dönthet, de ha Turi nem mond le, akkor őt csak a szövetségi közgyűlése válthatja le posztjáról. (Origo)

A teljes cikket >> ide kattintva << olvashatja el.


Kommentelne? Kattintson ide!