h i r d e t é s

Tusványos után, beszarás előtt a szerkesztőség!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Tusványos után, beszarás előtt a szerkesztőség!

2017. július 26. - 13:25

 

Azt minden magyar felnőtt állampolgár tudja, ha Orbán Viktor kijelöl egy üzleti területet, vagy politikai csoportot, és ráteszi a célkeresztet, akkor ott kő-kövön nem marad.

Forrás: index.hu

Az általa irányított rendszer törvényes keretek között megsemmisíti azt.

Lásd szemetesek, szerencse-játékgépesek, trafikosok, tanárok, ápolók, orvosok, jól menő vállalkozók a NER, a centrális erőtér, közmunkások, önkormányzatok, elektronikus média, és a sor a számítógép működőképességéig folytatható!

Most megjött Tusványoson az újságíróknak is a selyemzsinór, és Orbán képében Rezsi Szilárd!

A személye a garancia arra, hogy ez a harc kíméletlen és végtelen primitív lesz, amelyben sem a humánumnak sem a józan észnek nem lesz helye. Bizonyára az őszi parlamenti ülésszakra megérkeznek a korlátozó törvények, amelyek szét szabályozzák majd az életünket, és amelyek be nem tartásával azonnal lehet büntetni, bezárni, felfüggeszteni, polgári és büntetőpert indítani!

Elveszik a mukánkat, a kenyerünket a szerelmünket és ha nagyon tudjuk a szakmát, akkor a szabadságunkat is.

Rezsi Szilárd megfizet minden személyes sérelméért amelyet vélten, vagy jogosan elszenvedett a Kádár rendszer idejében.

Vagyonunk nincs, pénzünk éppen hogy a mindennapok kemény megéléséhez elég, azonban van gerincünk, amely reméljük akkor sem hajlik, ha a lelkünk már megengedi neki.

Egyetlen esélye van Rezsi Szilárdnak, ha eltöri a gerincünket! Azonban, ha nem halunk bele, akkor az isten óvja, mert hosszú az élet, és az mérhetetlen mennyiségű aljas viselkedés, sosem nyer megbocsájtást! Számtalan példa van erre a Kárpát-medencében!


 

h i r d e t é s