h i r d e t é s

Úgyse kaptok el minket kutyák! – üzenték a rendőröknek, másnap rájuk rúgták az ajtót

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Úgyse kaptok el minket kutyák! – üzenték a rendőröknek, másnap rájuk rúgták az ajtót

2022. december 02. - 06:22

Zseniális sztori érkezett Somogyból. Egy lengyeltóti férfi, aki már a körözött személyek top 50-es listáján építgette a karrierjét, a testvérével együtt a TikTokon emberkedett az őt üldöző rendőrökkel, akik másnap annak rendje és módja szerint rájuk is rúgták az ajtót.

A történet ott kezdődött, hogy emberünk a gyanú szerint bepattant egy parkoló autóba Nemesdéden, majd az abban ülő nő nyakából megpróbálta kitépni a nyakláncot, miközben őt meg is ütötte. Ezt a Btk. szerint is rablásnak hívják, amit nem szokás egy ejnyebejnyével elintézni.

Meg is indult az ügyben a nyomozás, melynek során a testvérpár került a detektívek látókörébe, akiket korábban már pincefeltörések miatt is kihallgattak gyanúsítottként. Mielőtt azonban a rablás miatt megtörténhetett volna a felelősségre vonás, a két férfi kereket oldott, és egy darabig nem is hallattak magukról, mígnem egy kedves videóval jelentkeztek a TikTokon, amiben ilyen és ehhez hasonló kedvességek is elhangzottak:

Szerettek fogócskázni? Mink is!

Aztán beindult a bulika, hejehuja, ihajcsuhaj, csak sajnos a másnapba nagyon belerondítottak a kutyák.

@ferenckovacs8659

♬ eredeti hang - ferenckovacs8659

A rendőrség a police.hu-n osztotta meg a tanulságos sztorit a nyilvánossággal, sőt, még a YouTube-ra is felpakoltak egy videót Megjöttek a kutya rendőrök címmel, melyben a sikeres elfogás megható-örömteli pillanatait is megmutatták mindenki épülésére.

A közlemény szerint az akciót a Somogy megyei felderítők, nyomozók és a MEKTA bevetési egység tagjai hajtották végre. A sztori szereplőit minden bizonnyal elöntötte a viszontlátás öröme. A nagy összeölelkezés után a két körözöttet előzetes letartóztatásba helyezték, így este már a böriben folytathatták a bulikát. (player.hu)


Kommentelne? Kattintson ide!