h i r d e t é s

Új dimenzió nyílt az ügyfélelégedettség mérésben

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Új dimenzió nyílt az ügyfélelégedettség mérésben

2018. december 21. - 16:00

 

Adott egy cég, amely fontos döntés előtt áll, de ennek meghozatalához szükséges tudni az ügyfelek véleményét. Tehát szükség van egy olyan felületre és cégre, amely az ügyfelek véleményét begyűjti, ellenőrzi és továbbadja a megbízónak.

Amikor egy új partnert választunk a közös munkához, fontos, hogy az ügyfeleik véleményét is számításba lehessen venni. Hiszen a legfontosabb, hogy mindegyik fél elégedett legyen és megfelelő döntést tudjon hozni. Ma bemutatjuk azt a céget, amelynek segítségével mindez megvalósítható. Ők a BIX ügyfélélmény gyűjtő, kezelő platform.

Miért dolgozik a BIX csapata?

Minden új beszállító egyfajta rizikót jelent egy cég életében. Kiváltképp, ha nem is ismerjük, csak a szakmai előmenetelével vagyunk tisztában, az pedig kifogástalan lehet számunkra. De lehetséges-e plusz információt szerezni róla?

Igen. Mert a BIX-nél arra törekednek, hogy a már meglévő partnerektől, felhasználóktól vagy vásárlóktól (ügyfelektől) szerzett információval támogassák azokat a döntéseket, hogy kössenek-e szerződést az új beszállítóval/partnerrel, vagy sem? Ezzel lényegében a megbízó jár jól, hiszen minimális időráfordítással szerezhet olyan értékes információkat, amelyek alapján eldönti, hogy érdemes-e szerződni, profitálni fog-e a kapcsolatból? A BIX több, mint egy ügyfélelégedettség mérő rendszer. Bemutatjuk miért.

Hogyan dolgoznak?

  • Létrehoznak egy profilt a megbízó cégnek.
  • Profi kérdéseket tesznek fel az ügyfeleknek, a valódi véleményüket kérdezik.
  • Összegyűjtik azon partnerek véleményét, akik már együttműködnek, vagy együttműködtek valamilyen formában a leendő partnerrel/beszállítóval. Egy kívülállónak könnyebben elmondják, ha volt valami negatív tapasztalatuk.
  • Ellenőrzik a már meglevő ügyfelek véleményét telefonon, emailben.
  • Az ellenőrzés során valósnak vélt ügyfélvéleményekre támaszkodva megjelenítik a cégről alkotott képet a vállalkozás BIX profilján, a Google-ben és a saját weboldalán widget használatával.

Kinek hasznos az ügyfél-véleményezés?

Cégünk vezetőjeként érdekünk fűződik ahhoz, hogy rendszeresen ügyfélvéleményeket gyűjtsünk. Ez azért fontos, hogy lássuk, elégedettek voltak-e az ügyfelek az adott beszállítóval/partnerrel, milyen volt a kínált termék/szolgáltatás, volt-e valami kifogás/probléma? Ha tudomást szerzünk ezekről a tényekről, akkor mi profitálhatunk belőle azzal, hogy változtatunk, ha kell valamit. Ha nem szerzünk értesülést a felmerülő problémákról, akkor a konkurencia elviszi az elégedetlen ügyfelet. Ha foglalkozunk ügyfeleink felmerülő problémáival, érzik, hogy törődünk velük, visszatérő ügyfelek lesznek, hiszen jó tapasztalatuk volt a cégünkkel.

Sőt, a nyilvánossá tett pozitív ügyfélvélemények új vásárlókat/partnereket vonzanak az üzletünkbe. Nagyon sok ember úgy választ céget/boltot/vállalatot, hogy ellenőrzik az ügyfeleik/partnereik véleményét. Ezzel tovább lehet növelni a hitelességünket a piacon, magabiztosabban rendelnek, csökkenhetnek a plusz költségeink, valamint cégünk kikerülhet az árversenyből.

Ráadásként a Google kiemelten kezeli a BIX által szolgáltatott információkat, így ahányszor rákeresnek azokra a cégekre, akik igénybe veszik a szolgáltatást, kiemelten jelenik meg az ügyelek véleménye.

Új piaci helyzetet teremthetünk!

Kezdjük el használni a BIX-et. Miért? Mert ezáltal új piaci helyzetet teremthetünk magunknak. A BIX segít hidat építeni a kis-, és középvállalkozók, valamint a multicégek közé, illetve a vidéki és a budapesti cégek közé.

Ennek az új piaci helyzetnek bizony lesznek vesztesei és nyertesei is. Azonban, ha cégvezetőként úgy döntünk, hogy használjuk ezt a professzionális ügyfélvéleményező szolgáltatást, akkor az értékelések segítségével mi a nyertes oldalon állhatunk.


 

h i r d e t é s