h i r d e t é s

Újabb Norbi-botrány: lopott képekkel népszerűsíti keto-diétás oldalát a fitneszguru

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Újabb Norbi-botrány: lopott képekkel népszerűsíti keto-diétás oldalát a fitneszguru

2020. február 19. - 13:33

 

Alig telt el pár hét a Schobert Norbi körül kialakult botrány óta, a fitneszguru hétfőn egy Keto-diétás „sikersztorijával” verte ki sokaknál ismét a biztosítékot. - írja a noizz.hu.

Forrás: thepost.hu

(Szerkesztői megjegyzés: a cikk eredeti verziójában az szerepelt, hogy Norbi saját ketogén diétás módszerét szemléltette a képpel, ezzel szemben csak a ketogén diétát általánosságban. Norbi sajtósa megkereste a NOIZZ.hu-t és jelezte, hogy az eredeti kép alá a lány olyan hastageket írt, melyek egyértelműen arra utalnak, hogy ketogén diétás módszerrel fogyott le. Erről egy képernyőfotót mi is láttunk, melyen egyebek mellett a #keto #myketotransformation #ketoworks hashtagek szerepeltek.)

A nemrég a magyar nők lelkébe belegázoló celeb egész konkrétan egy lopott képmontázzsal próbált meg híveket szerezni az alacsony szénhidrát-beviteles, más nevén keto-diéta oldalának

– szúrta ki az Index. Azonban hiba csúszott a gépezetbe, ugyanis a kamu tésztafőzős sztorijához hasonlóan most is elég gyorsan lebukott.

A csodafogyást eredményező keto-diétához ugyanis egy külföldön élő, Norbival és az ilyen-olyan étrendjeivel vagy a ketóval soha semmilyen kapcsolatban nem álló lány fotóit sikerült ellopnia, és azt a Keto-diéta eredményeként beállítania.

(A posztot azóta Norbi eltávolította az oldaláról, azonban a képről gyorsan csináltunk egy mentést, míg fent volt.)

Az érintett lány viszont hamar értesült a dologról, és már a Facebook felé is jelezte, hogy Norbi az ő lopott képeivel ékeskedik, és kommentekben is hevesen tiltakozott a képei ellopása ellen, a többi kommentelő (többségének) szórakozására.

noizz.hu


 

h i r d e t é s