h i r d e t é s

Ujhelyi kegyetlenül kiosztotta a Fidelitast

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ujhelyi kegyetlenül kiosztotta a Fidelitast

2019. április 09. - 16:10

 

Verbális, utcai pankráció zajlott Szegeden – írja a HVG. 

Forrás: Ujhelyi István / Facebook

A városban a szocialisták aláírásgyűjtését próbálta megzavarni a helyi Fidelitas, a kampányoló Ujhelyit támadva a házának felújításával. Az európai parlamenti képviselő erre alá akarta íratni az EU-tagságot pártoló ívüket a kormánypártiakkal, és egyesével elbeszélgetett az őt támadó molinót tartó Fidelitas-tagokkal.

Az MSZP szegedi standjánál akart akciózni a Fidelitas, megpróbálva sarokba szorítani az ott aláírást gyűjtő Ujhelyi Istvánt, akire az utóbbi hetekben házának állítólagos felújítása miatt NER-médiás össztűz zúdult. Az európai parlamenti képviselő kedélyesen fogadta a fideszeseket, és tanulságos politikai vita kerekedett spontán az alföldi város utcáján – írja a HVG.

Ujhelyit azzal támadja a kormánypárti sajtó, hogy a volt Szeviép-vezér szerint a cég fizette a politikus házának felújítását, mire ő sajátos háztűznézőt tartott nemrég otthonában, hogy cáfolja az állításokat. Egyebek közt erről az ügyről is beszéltek, miközben a szocialista politikus stábja végig élőzte a közösségi oldalon a párbeszédet.

Közben az aláírás- és ajánlásgyűjtést megzavaró Fidelitas-tagokkal megpróbálta aláíratni előbbit ívet.

„Van-e azzal problémája, hogy az EU teljes jogú tagja maradjon Magyarország?” – kérdezte Korponyait, akinek ezzel nem volt ugyan baja, de ennek ellenére sem volt hajlandó aláírni az MSZP-s kezdeményezést.

Utána arról bontakozott ki vita, mégis milyen számlákat követelnek rajta, de ezt még a molinót tartók sem tudták világosan megmondani. "De akkor miért tartod ezt a molinót?" – tette fel a kérdést a szocialista. (atv.hu)


 

h i r d e t é s