h i r d e t é s

Vágó István rátette a fedőt a Kossuth-díjas művészúrra

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Vágó István rátette a fedőt a Kossuth-díjas művészúrra

2022. február 12. - 13:48

Az egykori kvízprofesszor verbálisan megütközött a Facebookon a nemzet csótányával, Nagy Feróval

Vágo István és Nagy Feró

Az egész vihart az keltette, hogy Madarász Iván zeneszerző után Németh Alajos Lojzi, a Bikini basszusgitárosa lett az Artisjus új elnöke. 

Vágó István egykori műsorvezető a hír hallatán szarkasztikus stílusban gratulált Német Alajos Lojzinak, felemlegetve egy korábbi megnyilvánulását. Bejegyzésében arra célzott, elődeit elnézve nem biztos, hogy a Bikini basszusgitárosának kellene ott ülnie.

A DK politikusának posztja váltotta ki Nagy Feró kirohanását, aki a Facebook-oldalán védte meg zenésztársát. Az indulatos bejegyzésben a nemzet csótánya bukott tévés celebnek nevezte és kussolásra intette az egykori kvízmestert. Vágó István ezt nem hagyta annyiban, némiképp igazodva a Beatrice frontembere által megütött hangnemhez, keményen visszaszólt az énekesnek. 

„Nagy megtiszteltetés nekem, hogy a Kossuth-díjas művész ismét megszólított egy posztom kapcsán, melyben Lojzi különös mondatát idéztem: »A negatív gondolatok, a hazudozások megváltoztatják a kristályszerkezetét a víznek. Ami az agyunkban 80 százalék.« Aztán gratuláltam az új Artisjus-vezetőnek. Lojzi fenti állítását én nem minősítettem, de Feró indulatait ez mégis kiváltotta. Nem csodálom. Nekem is furcsa volt... Van azonban néhány megjegyzésem a Kossuth-díjas szavaihoz” – kezdte az egykori tévés, majd pontokba szedve reagált Nagy Feró kijelentéseire:

  • Nem „emeltem kezet” Lojzira.
  • Továbbra is bárkit „merészelek” a számra venni, még Nagy Ferót is.
  • Nem „bukott celeb” a jelenlegi státuszom, hanem Feró új elvtársai által kirúgatott egykori tévés műsorvezető.
  • Lehet, hogy „megbuktam basszusgitározásból”, de nem emlékszem, melyik koncertemen üdvözölhettem volna a veterán zenészt, ahol ezt megállapíthatta volna.
  • Hogy miért lett volna „kamu” bármelyik kvízműsorom, annak a bizonyítása érdekelne.
  • Ha arra gondol, hogy „előre ismertem a kérdéseket” a Milliomosban, akkor Feró ne sunnyogjon, mondja ki, és ennek cáfolatát akár bíróság előtt is bemutatom.
  • Nem vagyok a BKV felügyelőbizottságának tagja.
  • És a végén egy szép látlelet a Feró által képviselt Fidesz-világ jelenlegi állapotáról: „Na most kussolj el! De gyorsan!!!!” Az új Kossuth-díjas új stíljében válaszolok:

HÁT EGY NAGY BÜDÖS FRANCOT! ENNEK A VILÁGNAK AKARUNK VÉGET VETNI.

Vágó István teljes bejegyzését itt találja:

(Index)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky