h i r d e t é s

Várkonyi András: Sokszor találkozom gyönyörű hölgyekkel, akik közlik velem: magán nőttem fel!

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Várkonyi András: Sokszor találkozom gyönyörű hölgyekkel, akik közlik velem: magán nőttem fel!

2019. április 01. - 10:01

 

"Szerintem engem már Vili bácsinak fognak ismerni amíg élek."

"20 évvel ezelőtt sok mindenen felhúztam magam, de most már egy békességes természet uralkodott el rajtam, amit nevezhetünk harmóniának. Az életben valahányszor egy kicsit besokalltam valamitől, azonnal akadt egy másik lehetőség - az egyik ajtó becsukódik, kinyílik a másik. Az igazság az, hogy ez egy olyan pálya, ahol nem nagyon lehet fékezni."

Várkonyi András sokat dolgozik, de úgy érzi ez pont így van jól. A színészi feladatok mellett az írás mindig közel állt hozzá: "Mindennek látom egy kicsit a fonákját is, amikor írok, a tollamat ez vezeti." 

Írt már színdarabot, könyvet, tv sorozat epizódokat, sőt film forgatókönyvet is - ez utóbbi még nem valósult meg. "2-3 éve nagyon benne voltam ebben, egy szatirikus anyagot adtam le a filmalaphoz, nagyon szerettem volna megvalósítani. Akkor ez nem sikerült, úgyhogy gondoltam akkor mást kell csinálni, elkezdtem színházban játszani egy kicsit - nem áll le az ember.

Szerintem engem már Vili bácsinak fognak ismerni amíg élek. Sokszor találkozom gyönyörű hölgyekkel, akik közlik velem: magán nőttem fel!"

 

sztarportre.hu


 

h i r d e t é s