fbpx Vonáék hátbaszúrták, „elszabotálták a magyar érdekeket” – Újabb jobbikos szervezet szűnt meg | CIVILHETES

h i r d e t é s

Vonáék hátbaszúrták, „elszabotálták a magyar érdekeket” – Újabb jobbikos szervezet szűnt meg

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam

Vonáék hátbaszúrták, „elszabotálták a magyar érdekeket” – Újabb jobbikos szervezet szűnt meg

2017. május 05. - 18:53

 

A Jobbik föloszlatta a pócsmegyer-surányi szervezetét, hogy így megszabaduljon annak „renitens” (értsd: a Jobbik eredeti szellemiségéhez hű) vezetőjétől, Barsi Évától. - írja a pestisracok.hu.

Forrás: pestisracok.hu

A nő a Facebookon közzétett nyílt levelében keményen beolvasott Vona Gábornak és a pártvezetésnek. Az irományban előkerül Vona lakásügye, a CEU-hisztéria, a magyar érdekek elárulása és Balczó Zoltán brüsszeli botrányos fölszólalása is.

Barsi Éva volt elnök elmondása szerint „koncepciós eljárással” érte el a pártvezetőség, hogy a Dunakanyarban elsőként, 2008-ban alapított jobbikos alapszervezetet feloszlassák. Mint nyílt levelében fogalmazott:

a feloszlatás célja személyem eltávolítása volt.

Indoklása szerint a vezetőség nem tud szembenézni azzal, hogy vannak, akik átlátnak rajtuk, majd kiemelte:

Vona Gábor és Szabó Gábor pártigazgató által kézi vezérléssel irányított szervezettel nem tudunk tovább azonosulni! S visszautasítunk minden nevünkben történő intézkedést!

Barsi levelében azt is kérte Vonáéktól, hogy távolítsák el a Pócsmegyer–Surányi internetes oldalukról „a már csak néhányak által bitorolt”, megszégyenített logót, a nevük alatt ne osszanak meg több „demagóg” hírt, s az ő fotóját is vegyék le onnan.

Ezen logó alatt nem kívánatos számomra szerepelni.

Sajnos nem a logóval van baj, hanem a vezetéssel. De sajnos ezt már ők maguk lejáratták.

(…) Statáriálisan kivégeznek minden olyan tagot és szervezetet, aki, és amely ragaszkodik az eredeti irányelvekhez! (…) Nem mi változtunk, hanem a vezetőség váltott irányt, (…) őket kellene kizárni! Eltakarítani a párt éléről!

Beszámolójából kiderült, hogy januárban ő adta át Vona Gábornak azt a petíciót, amelyet 25 jobbikos szervezet írt alá, tiltakozva a Jobbik irányváltása ellen.

(Erről annak idején a PestiSrácok.hu számolt be elsőként.) A nyílt levélből kiderült, hogy a petíció átadása után azonnal beindult a párton belüli „tisztogatás”, a petíciót aláíró alapszervezeti vezetők zaklatása, s akik egyenes gerinccel vállalták véleményüket, azoknak megtorlásban lett részük:

Jól ismert bolsevista módszer szerint eltávolíttatásom fő oka, hogy mindenféle ellenintézkedés dacára az évadnyitón

átadtam Vona Gábornak a 25 élő és működő szervezeti elnökök aláírását másik 25 látens szervezet jóváhagyásával.

A Jobbik januári évadnyitóján Barsi Éva átadja a tiltakozó petíciót Vona Gábornak. Kettejük között Szabó Gábor figyel; Fotó: Facebook Forrás: pestisracok.hu

MAGYAR ÉRDEKEK ELSZABOTÁLÁSA

Írásában megvádolta Vona Gábort és Szabó Gábor pártigazgatót, hogy „a 2018-as parlamenti választásokon a Magyar érdekek győzelmét elszabotálta! Átjátszotta FIDESZ kezére”, majd kitért a Jobbik Soros-egyetem melletti kiállására is. Megemlítette Balczó Zoltán botrányos brüsszeli fölszólalását:

Hátbaszúrt egy olyan eszme kiszolgálásáért amit elfelejtett közölni velünk!

Barsi szerint a Jobbik legalább kétmillió embernek tartozik: azoknak az embereknek, akik a pártra szavaztak, és akik idejüket, pénzüket áldozták a szervezet előrejutásáért.

S nem utolsó sorban azoknak is, akiket az évadnyitóról kirekesztettek, s ahhoz képest, hogy ők építették Vona alá a „bástyát”, méltatlan módon nyilatkozott felőlük, amit ezúton is visszautasítok! Nélkülük még mindig az óbudai panellakásában számolgatná a havonta érkező deviza hitel csekkjeit!

CSERBENHAGYÁS

A pócsmegyer-surányi szervezet volt elnöke úgy vélte: Vona lakásgondjai már megoldódtak, láthatóan már nem törekszik a devizahitelesek gondjainak megoldására.

"Elszámoltatásról beszéltek! Akkor hát számoljanak el nekünk! (…) Cserben hagyta ezen embereket, már nem képviseli a saját szavazói érdekeit. Hírből sem ismeri a bajtársiasság fogalmát!
Barsi Éva szerint Vonáék cserben hagyták a gárdistákat, Budaházy Györgyöt és a László Petrát, „a hazáját védő gyenge nőt”.

Aki szégyellheti magát az egyedül Vona Gábor a kijelentéséért!

– írta Barsi, aki levelét bocsánatkéréssel zárta, hogy nem sikerült megállítaniuk ezt az ámokfutást. Ám úgy vélte, van alternatíva, nemzeti ügy nem veszhet el.

pestisracok.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s