h i r d e t é s

A Bridgestone támogatásával versenyezhet 2020-ig Csernoviczki Éva

Olvasási idő
4perc
Eddig olvastam
a- a+

A Bridgestone támogatásával versenyezhet 2020-ig Csernoviczki Éva

2017. szeptember 21. - 20:32

Cselgáncs és gumiabroncs: cél a dobogós helyezés a tokiói olimpián. 

Forrás: 24.hu

Budapest, 2017. szeptember 19.: A tokiói olimpiáig szóló hároméves támogatási szerződést kötött Csernoviczki Éva cselgáncsozóval a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft.

Az abroncsgyár támogatása a megfelelő edzéskörülmények megteremtésében, valamint a nemzetközi edzőtáborokon való részvételben segíti az olimpiai bronzérmes sportolónőt. Csernoviczki Éva már a Bridgestone támogatásával indul a következő európai megmérettetéseken és a világversenyeken is.

Csernoviczki Éva az első nő a magyar cselgáncs történetében, aki érmet szerzett az olimpiai játékokon, magyar, európai és világbajnoki érmeit, helyezéseit és címeit pedig megszámlálni is nehéz. Legeredményesebb női cselgáncsozónk felkészülésében és sikerességében kulcsszerepet játszanak a hazai és külföldi edzőtáborok.

Éva minden évben többször utazik edzőtáborba, amely utazások jelentős költséggel járnak.

Helyi összefogás a nemzetközi sikerekért

Az edzőtáborok és nemzetközi versenyekre történő felkészülés költségeihez járul hozzá mostantól 3 évig a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. A világ legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalatának tatabányai egysége 2020-ig, a tokiói olimpia végéig támogatja Évát, hozzájárulva ezzel a sportoló éremesélyeihez.

Az Olimpiai Mozgalom hivatalos támogatójaként, vállalatunk nagy örömmel segíti Évát, aki eredményeivel nemcsak Tatabánya jó hírét erősíti,

de egész Magyarországot és minden magyart képvisel majd a sportág európai és nemzetközi világversenyein és az olimpián 

– mondta Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója.

Cégünk elkötelezett támogatója a sportnak és tisztelettel adózik annak a kemény és kitartó munkának,

amely a kiemelkedő teljesítmény, így Éva sportteljesítménye mögött is áll. Drukkolunk Évának, és további eredményes felkészülést kívánunk neki!

 – tette hozzá Topolcsik Melinda.

Az olimpikon is nagyon örül az abroncsgyártóval való együttműködés lehetőségének, hiszen már régóta keresett egy olyan helyi támogatót, amely nemzetközi jelenléttel és jelentőséggel is bír.

Nagyon boldog vagyok, hogy a szülővárosomban találtam szponzorra.

A Bridgestone támogatása nagyban megkönnyíti munkámat és a versenyekre történő felkészülésemet,

és ezzel a segítséggel a háttérben immár teljes mértékben a versenyeken való sikeres szereplésre koncentrálhatok

– mondta Csernoviczki Éva.

Külön örülök annak, hogy a cég számára kiemelten fontos a testmozgás és az egészséges életmód, amelyet örömmel népszerűsítek majd a cég dolgozói körében is

– tette hozzá a sportoló.

Fókuszban a sport, az egészséges életmód és a helyi közösségek

A Bridgestone a sport és az egészséges életmód elkötelezett támogatója. A vállalatcsoport támogatásával kerül megrendezésre a 2018-as pyeong chang-i és a 2022-es pekingi téli olimpia, valamint a 2020-as tokiói és a 2024-es párizsi nyári olimpia is.

A vállalat Magyarországon is rendszeresen támogatja a sportot, az egészséges életmódot és a testmozgást népszerűsítő kezdeményezéseket és rendezvényeket és kollégái révén aktív résztvevője is ezeknek. A Bridgestone támogatásával valósult meg egyebek mellett az idei Gerecse50 Teljesítménytúra, valamint a Visegrádi Négyek Nemzetközi Erős Ember Verseny is.

Mindezek mellett a Bridgestone támogatásával lép pályára az Oroszlányi Sport Egyesület férfi kosárlabda csapata is, október 1-jén pedig a vállalat közreműködésével rendezik meg a Bridgestone Budaörs Félmaraton futóversenyt.

 

A Bridgestone-ról:

  • A Bridgestone Corporation a világvezető gumiabroncs és gumitermék vállalata. A Bridgestone Corporation és leányvállalatai a világ 25 országában 178 gyárat üzemeltetnek, több mint 144.000 munkatársat foglalkoztatnak, míg termékeit több mint 150 országban értékesítik. A Bridgestone küldetése a cég 1931-es alapítása óta változatlan: „Kimagasló minőséggel szolgáljuk a társadalmat”.
  • Bridgestone EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika)
  • A Bridgestone EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) – belgiumi központtal – a világ legnagyobb gumiabroncs- és gumigyártójának, a tokiói székhelyű Bridgestone Corporation kizárólagos tulajdonú leányvállalata. 18 200 főt meghaladó alkalmazotti létszámával a Bridgestone EMEA több mint 60 országban van jelen. Az egész régióban 14 gumiabronccsal és kapcsolódó tevékenységgel foglalkozó üzemet, valamint egy jelentős K+F központot és tesztpályát üzemeltet. A Bridgestone EMEA prémium kategóriás gumiabroncsai kaphatók Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és szerte a világon.
  • A Bridgestone Europe tevékenységéről további információt talál a www.bridgestone.eu és az www.bridgestonenewsroom.eu honlapokon, vagy kövessen minket Facebook, Twitter, YouTube és Instagram oldalainkon.
  • A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. 2006-ban kezdte meg működését és napjainkra Magyarország egyik legnagyobb abroncsgyárává vált. Alapítása óta a vállalat munkavállalóinak száma több mint kétszeresére emelkedett: míg 2007-ben 300 munkavállalóval kezdődött meg a termelés, addig ma már közel 1000-ren dolgoztak a világhírű márkával fémjelzett abroncs gyártásán. 
  • A vállalat a kormány stratégiai partnereként 2013-ban hirdette meg azt a nagyszabású kapacitásbővítési tervét, amelynek keretében 2020-ig megnégyszerezi gyártó kapacitását és 20%-kal növeli alkalmazottainak számát. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a tatabányai gyár mára már a cégcsoport meghatározó, a legfejlettebb technológiával rendelkező európai üzemévé lépett elő. Jelenleg évente közel 3,2 millió abroncs készül Tatabányán, több mint 230 féle méretben, mindez ráadásul Európában az egyik legmodernebbnek számító technológiával. A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. teljes termelési volumenének 99,96%-át exportálja.
  • A Bridgestone-ról szóló további információkért keresse fel a www.bridgestone.hu honlapot, vagy látogasson el Facebook oldalunkra.