h i r d e t é s

A McDonald's új ízt hoz el a Budapest Parkba

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

A McDonald's új ízt hoz el a Budapest Parkba

2023. július 07. - 11:12

Az étel, a zene és a kreativitás fúziójával mutatkozik be az étteremlánc

A Budapest Park, Magyarország legnagyobb, szabadtéri könnyűzenei szórakozóhelye az idei szezonban egy váratlan újdonsággal bővült. Az éttermi kínálatot színesítve, ezen a vibráló színtéren megjelent a McDonald’s, hogy a zene élményén keresztül is megmutathassa a hamisítatlan Meki® életérzést. Az élmények fokozására júniustól egy igazán egyedi fényfestést varázsolt az étterem melletti teraszra, hogy a látogatók egy még izgalmasabb közegben fogyaszthassák el a Meki®-s termékeket.

A McDonald's idei megjelenése a Budapest Parkban minden bizonnyal mind a zenebarátok, mind a gyorséttermek kedvelőinek figyelmét felkeltette. Az együttműködés híre futótűzként terjedt a közösségi médiában, és a Park látogatói körében is hatalmas izgalmat váltott ki. A hazai Meki számára különösen fontos, hogy vendégei pozitív éttermi élmények részesei legyenek az ország valamennyi McDonald’s éttermében. A zenei környezetben pedig lehetővé válik, hogy az önfeledt koncertöröm pillanatait egyben jóízű élményekké alakítsák.

Az együttműködés keretében az étterem mellett a McDonald's egy 150 négyzetméteres teraszt is kialakított, amely a Park minden látogatója előtt nyitva áll. Ez a szabad tér lehetővé teszi a vendégek számára, hogy élvezzék a Park hangulatát és zenei kínálatát, miközben a kedvelt McDonald's termékeket fogyasztják. Emellett a vállalat arra is figyelt, hogy munkatársai és partnerei se maradjanak ki a zenei élményekből, így 35. születésnapja alkalmából a Meki® számára fenntartott Skyboxban is együtt ünnepelhetnek.

A cég idén júniustól egy magával ragadó fényfestéssel is várja a látogatókat a Meki®-teraszon. Ez az egyedi fényinstalláció a McDonald's ikonikus formáit mutatja be zenei motívumokkal összefonódva, így alkotva meg a kreativitás, a zene és az étel izgalmas fúzióját.

Az ambiciózus projekt komoly technikai elemeket is tartalmaz, a fekete felületre történő fényfestés ugyanis egyedi szaktudást, nagy teljesítményű projektorokat és speciálisan előállított tartalmat igényel, ami cserébe vizuálisan lenyűgöző látványt teremt, jól kiegészítve a Budapest Park éjszakai hangulatát. A megvalósításért a Maxin10sity, a fényfestési technológiák egyik legelismertebb szakmai műhelye felelt, amely tudását számos nemzetközi projektben, többek között a jordániai Petra romváros kincsesházának és a Dubai Expo dómjának művészi megvilágításában is bizonyította.

A fényfestés minden nyitvatartási napon az after partik alatt, 22:00 órától egészen hajnalig látható a Budapest Parkban a Meki® teraszán.