h i r d e t é s

Az LG a 2023-as CES kiállításon mutatja be új, minimalista formatervezésű háztartási készülékeit

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Az LG a 2023-as CES kiállításon mutatja be új, minimalista formatervezésű háztartási készülékeit

2022. december 28. - 12:58

Az új termékek az időtlen esztétika és a fenntarthatóság jegyében készültek 

Az LG Electronics (LG) a 2023-as CES kiállításon egy új, minimalista kialakítású készülékcsaládot, köztük egy mosógépet és egy szárítógépet mutat be. Az új termékcsalád formatervezés szempontjából visszanyúl egészen az alapokhoz, vagyis nélkülöz mindenfajta felesleges dizájnelemet az időtálló, minimalista esztétika érdekében. A különleges, tartós kialakítású termékek az LG fenntarthatóság iránti erős elkötelezettségét is tükrözik, mivel kívül-belül újrahasznosított anyagok felhasználásával készülnek, gyártásuk pedig kevesebb alkatrészt és energiafelhasználást igényel.

Az LG minimalista készülékei bármilyen dekorációhoz, színkombinációhoz vagy lakberendezési trendhez jól passzolnak. A termékcsalád szürkeárnyalatos színpalettája és a díszítőelemek hiánya modern, mégis klasszikus megjelenést kölcsönöz a termékeknek, így azok tökéletesen illeszkednek bármilyen környezetbe. Egyszerű formatervezésük mellett az LG készülékei elegánsan letisztult kezelőfelületeket kaptak, amelyek használatát könnyen megszokják majd a felhasználók.

Az LG célja tevékenysége minden területén csökkenteni a környezetre gyakorolt hatást, az új készülékeket éppen ezért a fenntarthatóság jegyében tervezte meg. A felhasznált alkatrészek és öntött elemek számának csökkentése révén az LG minimalista kialakítású termékeinek előállítása kevesebb időt, erőforrást és energiafelhasználást igényel. Az új termékcsalád minden egyes modelljének belső és külső alkatrészei, valamint csomagolása is újrahasznosítható anyagokból készül.

A hűtőszekrényt, mosógépet, szárítógépet, tűzhelyet és mosogatógépet tartalmazó új készülékpaletta része az LG innovatív, bővíthető termékcsaládjának. A bővíthetőség azt jelenti, hogy a felhasználók az LG ThinQ™ alkalmazásban található Upgrade Centerből új funkciókat tölthetnek le eszközeikre, így bővítve azok képességeit.

„Minimalista kialakítású készülékeink fenntarthatók, stílusosak és könnyen kezelhetők, ezáltal új értéket teremtenek a vásárlók számára” — mondta Lyu Jae-cheol, az LG Electronics háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Célunk, hogy a továbbiakban is olyan korszerű, gondosan megtervezett megoldásokat kínáljunk, amelyek alkalmazzák innovatív technológiáinkat, mégis tükrözik elkötelezettségünket a fenntarthatóság iránt.”

Az LG a 2023-as CES fogyasztói elektronikai szakkiállításon, január 5-8. között a Las Vegas Convention Center #15501 számú kiállítási standján mutatja be új termékeit, köztük a minimalista formatervezésű háztartási elektronikai készülékcsaládot.

A termékek elérhetősége régiónként eltérő lehet.