h i r d e t é s

Bochkorék nyertese kiverte a biztosítékot, áll a bál a Retro rádióban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Bochkorék nyertese kiverte a biztosítékot, áll a bál a Retro rádióban

2020. november 18. - 09:40

A kedd reggeli műsorban egy játék miatt szabadultak el az indulatok, amit maga Bochkor Gábor vezet.

Bochkor Gábor - Forrás: Retro Rádió

Elképesztő indulatokat váltott ki kedd délelőtt az, hogy a Retro Rádió által meghirdetett nyereményjátékon az a bizonyos Zoli zsebelt be egymillió forintot, aki saját bevallása szerint soha életében nem hallgatta a Retrót és Bochkor Gábort sem. A történteket a csatorna egyik szerkesztője Banita sem hagyta szó nélkül. A Facebookon írta le a véleményét, ami után valóságos kommentháború tört ki – írta a Ripost.

"Fortuna, a szerencse istenasszonya úgy döntött, a rengeteg beküldött jó megfejtés közül Zolinak szeretne kedvezni. Nyilván mindannyiunknak tanítani akart ezzel valamit – még ha egyelőre én pl. még kutatom, pontosan mit is… Zolinak azért a fair play szabályai szerint gratulálok az 1 millió Ft-os nyereményhez. És mindenkinek köszönöm, aki velünk volt az elmúlt hetekben; aki összeállította a saját 10-es listáját; beküldte; meghallgatta a többiekét; végigkövette a Retro Top 1000-t; összegyűjtötte a jó sorszámokat; eljuttatta hozzánk.
Köszönöm, hogy összeállítottátok Magyarország slágerlistáját, a Retro Top 1000-t! Így ezentúl azokat a dalokat játsszuk, amelyekre az ország igent mondott. És remélem, a jövőben lesznek majd lelkesebb nyerteseink is…
" – írta Banita.

A Ripost látván a rengeteg méltatlankodó hozzászólást – megkereste a csatornát. Azt akarták megtudni, terveznek-e esetleges új sorsolást vagy mindent hagynak a régiben, ami nyilván Zolinak kedvezne.

A lap megtudta, hogy szerda reggel új sorsolást tartanak, ami azt jelenti, hogy egy újabb szerencsés hallgató lesz gazdagabb egymillió forinttal, de természetesen Zoli is megtarthatja a nyereményét.

"Erre a játékra, ami az álomnyereményért zajlik, sok ezer hallgatónk jelentkezett és várta izgatottan az eredményt. Visszahallgatva a reggeli felvételt, Bochkor Gáborral együtt úgy döntöttünk, hogy a holnapi adásban újra kisorsolunk egymillió forintot, és akkor adjuk oda azt a nyereményt, ha a játékosunk tudja a korábbi, tegnapig érvényes szlogent, vagy a megújult Retro szlogent: Minden idők legnagyobb Retro slágerei" – árulta el Sivák Péter, a Retro Radio programigazgatója, aki utalt ezzel a radió megújult zenei kínálatara is.

metropol.hu