h i r d e t é s

Borzalom: Megkérte a barátnője kezét a víz alatt, de közben megfulladt a srác (videó)

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Borzalom: Megkérte a barátnője kezét a víz alatt, de közben megfulladt a srác (videó)

2019. szeptember 23. - 07:33

A 24.hu értesült a Sky News nyomán belefulladt az óceánba egy amerikai férfi, miután megkérte a barátnője kezét egy bakancslistás nyaraláson Tanzániában – írja a parameter.hu.

Forrás: BBC

Steven Weber és Kenesha Antoine egy olyan faházban szállt meg, amelynek bizonyos részeiről rá lehetett látni az óceán élővilágára. A férfi kihasználta ezt, és lemerült az egyik víz alatti ablakhoz, és maga elé tartott egy A4-es lapot, amin feltette a nagy kérdést.

A papíron az állt,

nem tudom olyan hosszan visszatartani a lélegzetemet, hogy elmondjam, mennyi mindent szeretek benned. De mindent napról napra jobban szeretek benned!

Weber ezután megfordította a lapot, amire azt írta:

leszel a feleségem? Hozzám jössz?

Végül elővette az eljegyzési gyűrűt a zsebéből és kiúszott a képből.

Kenesha Antoine ezután közzétette a lánykérésről készült videót a Facebookon. A felvételen még sugárzik a boldogságtól, a nő viszont később frissítést tett közzé a közösségi oldalán, melyben leírta, hogy párja meghalt. Az amerikai külügyminisztérium megerősítette, hogy egy turista elhunyt Tanzániában, de nem közöltek részleteket.

Sosem jöttél fel a mélységből, ezért nem hallhattad a válaszomat. Igen, igen! Egymilliószor is igen, hozzád megyek! Nem volt lehetőségünk megünnepelni életünk hátralévő részének első napját, ami életünk legjobb napjából a legrosszabbá vált a létező legkegyetlenebb fordulattal

– fogalmazott Kenesha Antoine.

parameter.hu