h i r d e t é s

Előzménysorozat készül az 1978-as Pomádéhoz

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Előzménysorozat készül az 1978-as Pomádéhoz

2021. július 19. - 14:12

Tízrészes előzménysorozat készül a Pomádé (Grease) című világhírű, 1978-as musicalfilmhez Grease: Rise of the Pink Ladies címmel - számolt be a The Hollywood Reporter című filmes portál.

Forrás: Origo

 A Paramount Plus streamingszolgáltatás számára készülő előzményszéria története négy évvel korábban játszódik, mint az eredeti film.
    A produkció rövid összefoglalója szerint "mielőtt a rock'n'rollról szólt volna minden, mielőtt a T-Birds tagjai lettek volna a legmenőbbek a suliban, négy lány a saját elképzelései szerint mulatta az időt, olyan erkölcsi riadalmat okozva, amely örökre megváltoztatta a Rydell High életét".
    Az 1978-as filmben Stockard Channing, Didi Conn, Dinah Manoff és Jamie Donnelly alkották a rózsaszín dzsekiben járó Pink Ladies-t.
    A sorozatot eredetileg az HBO Max rendelte meg 2019 októberében, ám végül a Paramount Plusnál landolt. Annabel Oakes (Több, mint normális) a széria kreátora, aki vezető producerként is részt vesz a munkálatokban.
    Summer Lovin' címmel előzményfilm is készül a Pomádéhoz Brett Haley rendezésében.
    A Grease 1978-ban indult hódító útjára, Danny Zuko (John Travolta) és Sandy Olsson (Olivia Newton-John) középiskolás szerelmének sztorija azóta is nagy siker. (MTI)