h i r d e t é s

Feltámad a régen eltűnt, legendás magyar márka

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Feltámad a régen eltűnt, legendás magyar márka

2019. július 15. - 08:22

A napokban dobja piacra az 50-es, 60-as évek ikonikus üdítőitala nyomán készült Bambit, a több mint 50 márkát menedzselő Unger and Partners. - írja a napi.hu.

Forrás: pctrs.network.hu

Az alapító és ügyvezető Unger Zsolt prémiummárka-specialista, eddig olyan sikeres brandeken dolgozott, mint a Kreinbacher, a Sauska, a Gere, a Vis Vitalis, valamint az Ilcsi.

A szakember az új projektről mindössze annyit árult el a Marketing&Media magazinnak, hogy a legújabb Bambi üdítőknél, meg nem nevezett megrendelőikkel közösen négy receptúrát alkottak meg.

Elmondása szerint ez egy craft üdítő lesz, amely az 1947-ben a Hazai Szikvíz és Üdítő Italok Üzemében született termék nyomán készül. Az édes ízét a gyümölcstartalom garantálja, tehát nincs utólag cukrozva. Botanical szódának van aposztrofálva a természetes gyümölcspermet miatt, a négy ízből az egyik pedig gyömbér- és borókakombináció lesz.

Unger úgy fogalmazott: helyi üdítőként lehet azonosítani és a napokban jelenik meg a piacon. A dizájn természetes lett, és véleményük szerint tökéletesen beleillik a legaktuálisabb gasztronómiai trendekbe. Menő és finom

- értékelt.

A szocializmus korszakának ismert üdítőjét annak idején két és féldecis csatos üvegben forgalmazták. A Bambi 1970-ben szűnt meg, amikor a FÁJIV margitszigeti üzemében hozzálátott a Pepsi palackozásához és emiatt leállította az üdítőt gyártó gépsorokat.

Számtalan próbálkozás igyekezett azóta feléleszteni a márkát - de a siker eddig elmaradt.

napi.hu