h i r d e t é s

Fura fémgolyók hullottak az űrből Thaiföldre

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Fura fémgolyók hullottak az űrből Thaiföldre

2016. január 12. - 12:32
0 komment

Két bizarr, tökéletes gömbformájú, fém tárgy csapódott a földbe mennydörgésszerű hangok kíséretében, két ponton Thaiföldön.

Fotó: UFO Sightings Daily

Az egyik egy erdei folyó partjára hullott az ország északi részén fekvő Tuyen Quang tartományban, a másik pedig egy kertbe, a szomszédos Yen Bai tartományban – írja a brit Metro.

„Az ég teljesen tiszta volt, ám hirtelen mennydörgéshez hasonló hangot hallottunk” – mondta el egy szemtanú a Thanh Nien című tahi hírportálnak.

A fura gömbök nagyjából 45 kiló súlyúak, a védelmi szervek szerint rakéták, vagy repülőgépek sűrítettlevegő-tartályairól van szó, amik orosz gyártmányúak lehetnek. Egy űrszakértő, Nguyen Khoa Son professzor szerint, a golyók műholdalkatrészek, amik egy elhibázott fellövés miatt hullhattak vissza a Földre, de az is lehet, hogy az űrből zuhantak le, csak valamiért nem égtek el légkörben.

Az ufóhívőket azonban nem győzték meg a hivatalos magyarázatok. Scott Waring, az UFO Sightings Dailyn azt írja, bár az objektumok lehetnek földi eredetűek, a hatóságok túl gyorsan eltüntették őket ahhoz, hogy erre bármilyen bizonyíték lenne.

Waring szerint, az utóbbi években több hasonló eset történt Ausztráliában és Európában is, legutóbb például tavaly, Spanyolországban. Waring mindebből arra következtet, hogy a titokzatos fémgömbök, valójában idegen civilizációk szondái lehetnek.

 

24.hu