h i r d e t é s

Izé, a "sirályok, mint földökívüli kémek"

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam
a- a+

Izé, a "sirályok, mint földökívüli kémek"

2023. január 10. - 05:28

Több magyar újságot megszálltak az UFÓ-k 

A keresztény-konzervatív oldalhoz tartozó Mediaworks szárnyai alatt több újság is simán elér napi 300-500 ezer embert, többek között UFÓ-tartalmakkal.

Ahogy az Origo önti, mit önti, zúdítja a csöcskontentet, a Bors ls Ripost kiadványok tobzódnak az UFÓ-s tartalmakban.

Az UFO-s híreikkel kapcsolatban nem arról van szó, hogy néhány évente látnak valami furcsa égi jelenséget, és megírják, hanem hatalmas mennyiségű földönkívülis tartalmat adnak az olvasóiknak. Pár naponta biztosan bele lehet botlani egy UFÓ-ba a kínálatukban. A Borson több mint 250 darab UFÓ-s hírt találtunk az elmúlt pár év archívumában keresgélve, de ez csak az a szám, amit az „UFO” tagre kiadott a keresőjük. A Riposton több mint 500 találat van ugyanerre.

Időnként érzékeltetik a cikkeikben nem túl direkt formában, hogy hát kétséges, mennyire igaz a vázolt sztori, de többnyire még csak ilyen sincs. Sokszor nem hangsúlyozzák, hogy 99,9 százalékos a valószínűsége annak, hogy totális badarság az egész.

 

Az esetek többségében sima UFÓ-s hírekkel találkozhatunk: idegen űrhajó, földönkívüli lények, víz alatti UFO-bázis, esetleg az idegenekkel kooperáló amerikai kormány.


Egy földönkívüli utazik a hátsó ülésen. Vagy valami olyasmi – Forrás: Bors

De nem mindig intézik csak el annyival, hogy a földönkívüliek célba vették a Földet. El tudom képzelni, hogy egyes híreket látva például a nagymamám simán elkezdett volna félni. (Ez már mind Bors-cikk, zárójelben további érdekességek a tartalmukból.)

(„Az emberek következnek?”)


Forrás: Bors

(Egy szakértő szerint az elrablások célja a megtermékenyítés, vagyis egy hibrid faj létrehozása.)

(Egy nő sokszor úgy ébred fel, hogy zúzódások, ujjnyomatok, szúrások és vágások vannak rajta.)

(Három hüllőszerű lény erőszakoskodott vele egy koszos, meleg szobában.)

(Egy konferencián lett volna jelenése, kormányzati összeesküvésekről tervezett előadást tartani.)

(Az idegenek már köztünk vannak és alakváltók, így nem bízhatunk senkiben, hiszen bárki megjelenését felvehetik. Korábban már jártak itt, most visszajöttek, hogy visszavegyék az uralmat.)

Amikor már tényleg teljesen fellazul a téridő-kontinuum

És vannak olyan hírek is, amiknél már tényleg olyannyira megnyílt a csillagkapu, hogy nem érdemes a mi földi világunk keretrendszerében értelmezéseket keresni.

( „Olaszos megjelenésűek” voltak a földönkívüliek, garbó és piros, csíkos nadrág volt rajtuk. Szuvenírt is hoztak.)

(Egy férfi szerint az idegenek könnyedén hozzájuthatnak az államok összes titkához, hála különleges hírszerző egységeiknek, akikre senki sem gyanakszik. A legyek és a sirályok is ilyenek. „Ha legközelebb le akarsz csapni egy legyet, jól vigyázz! Ezzel lehet, hogy intergalaktikus háborút robbantasz ki.”)


Kémsirály – Forrás: Bors

(Telex)