h i r d e t é s

Juncker más bolygók vezetőivel is egyeztetett a Brexitről

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Juncker más bolygók vezetőivel is egyeztetett a Brexitről

2016. július 04. - 15:36
0 komment

A britek kilépése az Európai Unióból még a földönkívüliek körében is meglepetéseket okozott - írja a 888.hu

A magyar internet tele van olyan portálokkal, amelyek csupa álhírekkel, hamis információkkal bombázzák az olvasókat.  Ám az Új Világtudat nevű portál szintet lépett, úgymond elkezdett egy magasabb szakrális síkon mozogni! 

Az oldalon hosszasan ecsetelik Juncker beszédét, amelyben a bizottsági elnök kifejti, hogy "más bolygók vezetőivel" is egyeztetett a Brexitről. (Természetesen a hivatalos átiratban a "bolygó más vezetői" szókapcsolat szerepel, de hagyjuk tényeket). 

Az UFO-hívők arra a következtetésre jutottak Juncker megjegyzése alapján, hogy a világ vezetői kapcsolatban vannak a földönkívüliekkel, akik figyelemmel kísérik a globális eseményeket, és felmérik azok geopolitikai és "exopolitikai" hatásait. 

világtudatosok természetesen a BREXIT-től nagyon gyors és logikus eszmefuttatás után eljutnak a világkormányig, a szabadkőműves-reptilián világhatalomig, melyet Juncker fog felépíteni. (888.hu)

Ehhez képest a fideszes médiák alacsonyobb szakrális síkon mozognak. Amikor például minden ellenzéki hírportál és tevékenység mögé Soros Györgyöt sejtik.