h i r d e t é s

Kocsis Máté szerint Gyurcsány Ferenc szégyentelen és gazember is, mert utóbbi lenácizta Orbán Viktort

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Kocsis Máté szerint Gyurcsány Ferenc szégyentelen és gazember is, mert utóbbi lenácizta Orbán Viktort

2022. november 25. - 16:42

A Fidesz frakcióvezetője reagált arra, hogy Gyurcsány Ferenc náci politikusnak nevezte Orbán Viktort. Kocsis Máté szerint hiába a durva szavak.

Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető - Forrás: Kocsis Máté Facebook oldala

Az a Gyurcsány Ferenc nácizza le a miniszterelnököt, aki egy zsidó családtól elvett budai házban »tengeti« mindennapjait. Gyurcsány egy szégyentelen gazember, aki azt hiszi, hogy ha minősíthetetlenné és silánnyá teszi a közbeszédet, ha aljas és harsány vagdalkozásait ismételgeti, akkor elmúlnak múlhatatlan bűnei, amiket a saját hazája és honfitársai ellen elkövetett. Vagy elfelejtik őket. De nem fogják

– fejtette ki a Fidesz frakcióvezetője a Facebook-oldalán.

Kocsis Máté azt írta, hogy Gyurcsány Ferencé „egy helyrehozhatatlanul elrontott élet”, és úgy is marad. „A lelkes kommunista karrier, a rablóprivatizációs meggazdagodás, a hazug hatalomszerzés, a vér Budapest utcáin, egy tönkretett ország, egy megszégyenített nemzet nem kiküszöbölhető hiba, hanem felejthetetlen bűn. Hiába a durva szavak” – tette hozzá a kormánypárti politikus.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke egy Facebook-bejegyzésében közölte, „Orbán náci politikus”, mert „a magyart fajnak, kiválasztottnak, felsőbbrendűnek tekinti, magát pedig az emberi világ feletti létvaló kiválasztottjának”. A kormányfőről azt is írta: „Politikai szörny, mentálisan beteg”. (Index)