h i r d e t é s

Novák Katalin máris megbukott

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Novák Katalin máris megbukott

2022. március 11. - 09:51

Magyarország legfiatalabb és első női államfője a megválasztása után erkölcsileg azonnal megbukott.

Mi a közös Boldog Istvánban, Simonka Györgyben, Völner Pálban és Novák Katalinban? Nem csak az, hogy mindannyian a Fidesz párttagjai, hanem az is, hogy mindannyian esküt tettek az Alaptörvényre. Esküszegők! Nevezett képviselőurak mindannyian korrupciós bűncselekmények vádjával kénytelenek együtt élni. Ki-ki a maga módján tett szert plusz bevételekre az adófizetők által finanszírozott tiszteletdíjuk mellett. Ha ez nem így volna, akkor a Polt Péter vezette ügyészség nem vizsgálódna, és nem lenne hangos a magyar sajtó korrektebbik fele a fideszes országgyűlési képviselők viselt ügyeivel.

Boldog, Simonka és Völner - ízlelgessük a neveket. Ők hárman is kellettek ahhoz, hogy igazi sikerként kommunikálhassa a pártpropaganda, hogy "több mint kétharmaddal, 137 szavazattal választotta köztársasági elnöknek Novák Katalint az országgyűlés."

Novák Katalin pedig sokat beszélt és beszél az erkölcsről, olyan értékekről, amelyeket az elmúlt 12 évben igyekezett a Fidesz-KDNP önmagának kisajátítani, miközben olyan nagymértékű erkölcstelenség és képmutatás megy a kormánypártban, amelyre korábban nem volt még példa. Sorolhatnám napestig az ügyeket, amelyeket végtelen szorgalommal és erővel tár fel Hadházy Ákos és amelyeket gőgösen tagad az összes érintett és az állami média.

És ebben a helyzetben, ebben a légkörben és közállapotban Novák Katalint államfővé választja a kormánypárt. Az a kormánypárt, ahol köztörvényes vádakkal, öltönybe és nyakkendőbe bújt gazdasági bűnözők szavazatára van szükség ahhoz, hogy olyan ember lehessen Magyarország államfője, aki Orbán Viktornak megfelel.

Esküszegők!