h i r d e t é s

Nyílt levél Erős Gábornak, fidesz Komárom-Esztergom megye 02. számú választókerület képviselő jelöltjének.

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Nyílt levél Erős Gábornak, fidesz Komárom-Esztergom megye 02. számú választókerület képviselő jelöltjének.

2022. március 20. - 10:02

A korrupciós botrányba belebukott Völner Pál helyett induló Fidesz-jelölt, Erős Gábor országgyűlési választási kampánya a nullához közelít Esztergomon kívül, ahol jelenleg alpolgármester.

"Tisztelt Gábor,

A fenti megnevezésen kívül sem Én, sem a környezetem nem tud Önről semmit. Csak láttuk a plakáton. Szép plakát.

Persze persze, nem járunk fórumokra, mert dolgozunk. A közösségi oldalán semmi érdemre méltó információ nincs Önről, aki minket szeretne képviselni. Hogy tudnánk x-et adni olyanra akit nem is ismerünk? A választókerülete Nem csak Esztergom, Mi is itt vagyunk községbeli lakosok. Ha valakitől szeretnék valamit, minimum hogy meggyőzzem őt, hogy rám szavazzon és hogy miért is szavazzon rám. Meggyőzhetőek vagyunk, nem zárkózunk el a jó képviselet elöl. De hogyan? Alig 2 hét és választás elé vagyunk állítva. Ön egy szóró lapot nem dobott a postaládámba, egy aktivista sem keresett meg, még csak nem is kopogtattak. A plakát. Ennyit tudunk Önről. Nem hogy egy kéz fogás de semmi nem történt ezidáig. Hogy adhatnánk így bizalmat? Ön adna? Ön szavazna olyanra akit nem is ismer? Aki annyit se mondott hogy mi a szándéka a körzetünkben. Akit az se érdekel, hogy mi községben élőknek mi a gondunk, mit kellene képviselni. Mert ugye bár minket kell képviselni, mi vagyunk a munkaadója.

Sajnálom hogy csak a plakáttal tudunk kommunikálni, de így ez sajnos nem egy megbízható jellemet takar. Azért nem teszem, tesszük az X-et, mert fidesz. Van aki nem a párt szimbólumot keresi, hanem a megfelelő embert.

Tisztelettel,

Sipőcz Zoltán"