h i r d e t é s

Sejk: Kezdem érteni hogy leszünk terroristák

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Sejk: Kezdem érteni hogy leszünk terroristák

2015. november 28. - 08:52
0 komment

Én egy nagyon nyugodt ember vagyok. Hivatalos látogatásra egy delegációt hívtam meg Európába Iránból.

Az országból, ahol a szankciók oldódni kezdenek és ahol a gazdasági kapcsolatok fejlesztése mindenkinek érdeke.

Ahhoz, hogy vízumot kapjanak, szükség van meghívólevélre, szállodafoglalásra és természetesen érvényes okmányokra. Eddig a vízum megszerzése hivatalos delegáció számára egy hetet vett igénybe. Most négyet. Értjük, megértjük, hiszen vannak biztonsági szempontok is. A négy hetes várakozás miatt a decemberi program elmaradt és jövő év februárjára tevődött át.

Igen ám, de ahhoz, hogy addig legyen beutazási engedélyük, már most be kell szerezni újból az okmányokat, mindent átprogramozva az új időpontra. Megtörtént. Viszont az a szálloda, ahonnan a most már szabott formátumú foglalás származik, letétet kért. Megtörtént. Megszületett a foglalás, de a szálloda hibát ejtett a nevek írásánál, ami miatt a kinti követség kérte a módosítást. Megtörtént. Majd a követség mindent rendben talált, de a papírokat újból áttekintve látta, hogy a szállodafoglalás csak két éjszakára szól és a program szerint a küldöttség négy éjszakát tölt Európában. Hol tölti ezt a plusz két éjszakát? Gyanús.

Ezt a kettőt is le kell fedni szállodafoglalással! Most itt tartok. Mindez nem magyar követségen és nem magyar szállodában zajlik, hanem egy nyugat-európai viszonylatban, ahol, ha vendégeim előbb összetépnék útleveleiket és menekültként érkeznének, még befogadásban, ellátásban is részesülnének.

Ugye kezditek érteni mit érzünk? És még az iszlámot, keresztény és európai értékeket is behozzátok ebbe az ökörségbe? Sokkal egyszerűbb lenne a megoldás. Embernek kellene maradni mindenkinek.

 

Abdel Rahman Mihalffy Sejk Eu.Halal Fatwa Wien