h i r d e t é s

Tényleg létezik a nitinol nevű, emlékezettel bíró anyag?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Tényleg létezik a nitinol nevű, emlékezettel bíró anyag?

2021. február 15. - 11:18

Nemrégiben egy amerikai UFO-kutató blogján napvilágot látott egy 150 oldalas dokumentum, amely igazolja a tényt, mely szerint a Pentagon ténylegesen tesztelt alkatrészeket és anyagokat, amelyek lezuhant UFO-któl származtak.

Az nem derült ki, hogy honnan származnak az anyagok, de a blogger szerint ezek azok a tesztek, amelyeket az 1947-ben, Új-Mexikóban lezuhant UFO alkatrészein végeztek. A dokumentumokhoz három év után jutott hozzá, miután közérdekű adatok hozzáférésére nyújtott be kérelmet a hatóságokhoz.

Az is kiderült, hogy a Pentagon komoly kutatásokat végzett arra vonatkozóan, hogy a nitinolt be lehetne-e ülteni az emberi testbe, hogy így növeljék az emberi test tulajdonságait és az egészségi állapotot is javíthassák. A kutató blogján több oldalt is megosztott az anyagokból, amelyeket úgy szerzett meg, hogy egy jogi kiskaput kihasználva nyújtott be kérelmet a Nemzetvédelmi Hivatalhoz, hogy biztosítsák számára a korábban talált földönkívüli anyagok leírását, tulajdonságát és összetételének bemutatását.

A földönkívüli anyagok tesztelését a dokumentációk szerint egy Bigelow Aerospace nevű cég hajtotta végre, amely komoly összeköttetésben van a mai napig az amerikai Védelmi Minisztériummal. A mostani információk a blogger szerint összevágnak azokkal a beszámolókkal, amelyeket több mint 40 szemtanú mesélt el korábban a roswelli balesetről. Eszerint ténylegesen láttak is olyan anyagot a helyszínen, amely pillanatok alatt visszanyerte formáját, miután megkísérelték meghajlítani vagy éppen eltörni. (napmintnap.com)