h i r d e t é s

Újabb részlet szivárgott ki Orbán Viktor háttérbeszélgetéséről

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Újabb részlet szivárgott ki Orbán Viktor háttérbeszélgetéséről

2023. január 29. - 10:12

Az ugyanerről a találkozóról szóló másik beszámoló már diplomáciai vihart kavart, és annak egy fontos mondatot utólag el is tüntették.

Rod Dreher (háttal), illetve Orbán Balázs politikai igazgató és Orbán Viktor a Karmelita kolostorban tartott beszélgetés alatt - Forrás: Orbán Balázs Facebook-oldala

Újabb részlet derült ki Orbán Viktor zártkörű háttérbeszélgetéséről. Most az egyik résztvevő, Roland Tichy írt arról, hogy Orbán Viktor a háborút elemezve azt mondta, nem lehet abban reménykedni, hogy Putyin előbb-utóbb feladja, mert a háborús vesztesek nem nyernek választásokat, még manipuláltakat sem, írja a Hvg.hu

Arról is beszélt, hogy ismeri az oroszok kegyetlenségét, a korábbi magyar miniszterelnököt, Nagy Imrét is ők akasztották fel.

Orbán háttérbeszélgetésének nem ez az egyetlen következménye. Korábban egy olyan mondat szivárgott ki, amely szerint Orbán nem szeretne tagja lenni az Európai Uniónak, de nincs más választása.

Később pedig az ukránok hívatták be a magyar nagykövetet, mert Orbán Afganisztánnak és senki földjének nevezte Ukrajnát. (24.hu)