h i r d e t é s

Újabb vérfagyasztó jóslat kezdett terjedni

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Újabb vérfagyasztó jóslat kezdett terjedni

2022. május 14. - 07:18

Új gyilkos faj jelenik meg, milliók tűnnek el - állítja az internetes jós

A kép illusztráció! - Forrás: Religion News Service

A közel 180 ezer követővel rendelkező tiktoker, Kawhi Leonard vérfagyasztó jóslatokat tett közzé nemrég feltöltött videójában.

thehiddengod1 néven alkotó, magát időutazónak tituláló felhasználó azt állította, hogy idén július 14-én az Amerikai Egyesült Államokat érintő legnagyobb földrengésnek lehetünk tanúi, mely kettéhasítja a kontinens északi részét. Augusztus elején több mint kétmillió ember tűnik el világszerte, és ha ez nem lenne elég, október 3-án új, gyilkos fajt fedeznek fel, melyet Leonard stalkersként mutatott be – ez ebben a kontextusban arra utalhat, hogy valószínűleg lesből támadnak majd áldozataikra.

@thehiddengod1 Remember these dates #fyp #timetravel original sound - Tik Toker

A felvételt eddig majdnem hétmillióan látták, és több mint 450 ezer kedveléssel honorálták. A kommentelők között akadtak kételkedők, de olyanok is, akik azonnal készpénznek vették a tiktoker jövendöléseit.

A közelmúltban nem ez volt az egyetlen meglepő jóslat a videómegosztón. Rengetegen állítják magukról, hogy képesek ugrálni az idősíkok között, egy felhasználó például tudni véli, hogy idén szeptemberben egy olyan híres zenész tér vissza közénk, akit eddig halottnak hittünk – írja a Daily Star. (life.hu)