h i r d e t é s

Változás jön a Mol-kutakon

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Változás jön a Mol-kutakon

2017. március 23. - 14:17

Új töltőállomást avatott a Mol: a budapesti Szentendrei úton lévő kút az első, ahol "ablakon" át is adnak kávét, szendvicset. - írja a napi.hu.

Forrás: napi.hu; Fotó: Ezért nem mindegy hol tankol

Átadta legújabb kútját a Mol. A budapest III. kerületében, a Szentendrei út 100-ban lévő töltőállomás azért különleges, mert ez az első kút, ahol a Fresh Corner Drive is van. Azaz friss szendvicsekért, kávéért nem kell bemenni a boltba, hanem az ablakon át is kiadják. Ugyanúgy, ahogy például ez sok McDonald's-egységben már régóta működik.

A Szentendrei úti egységben lévő Fresh Cornerben a kávé és a szendvicsek mellett élelmiszerek és italok is kaphatóak. A töltőállomás kapott egy áramkutat is, amellyel egy elektromos autó 20-30 perc alatt legalább 80 százalékos szintre feltölthető. (Az áramkút csütörtökön még nem üzemelt, de a  társaság ígérete szerint hamarosan működésbe lép.) Orosz András, a Mol kiskereskedelmi vezetője a csütörtöki ünnepélyes kútavatáson elmondta, a társaság stratégiájának megfelelően a jövőben nem sima benzinkutak lesznek a hálózatban, sokkal inkább többféle szolgáltatást és termékeket kínáló Mol-pontokká fejleszti azokat a társaság.

A Mol egyébként két évvel ezelőtt kezdte meg a Fresh Corner-hálózat kiépítését: valamennyi Fresh Cornerben kialakítottak egy kávézót, valamint mindennapos élelmiszereket, helyben készült szendvicseket is lehet kapni. A társaság tavaly ősszel ismertette az új 2030-as stratégiáját, amelynek egyik legfontosabb eleme a kiskereskedelmi hálózat fejlesztése. A tervek szerint 2018-ban már több mint 700 Fresh Corner-egysége lesz a Molnak.

napi.hu.