h i r d e t é s

5 elegáns és szemet gyönyörködtető karácsonyi ajándék

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam
a- a+

5 elegáns és szemet gyönyörködtető karácsonyi ajándék

2023. december 13. - 13:16

Nemcsak szépek, hanem hasznosak is

Már csak alig több mint egy hét van karácsonyig. Ebben az időszakban már nagyon sokan gondolkoznak azon, hogy milyen ajándékokkal lepjék meg szeretteiket. A Sencor most azok számára kíván segítő kezet nyújtani, akik praktikus, hosszantartó és megbízható ajándékokban gondolkodnak.

1. Hajszárító

Egy hajszárító mindig ideális és hasznos ajándék lehet egy hölgy számára. A Sencor SHD 6800RG kecses és légies kialakításával büszkén hirdeti, hogy a gyengébbik nem számára készült. Formája nemcsak eleganciát, hanem makulátlan nőiességet is tükröz.

A Sencor újdonsága nemcsak a szemeket kívánja betölteni szépségével, mert a teljesítménye is figyelemre méltó. 2300 wattos teljesítményével igazán hatékony szárításra képes.  Sőt, mivel ionizáló funkcióval is rendelkezik, ezért az átlagosnál gyorsabban száríthatják vele a hajukat a hölgyek. Frizurakészítéshez is ideális lehet, mivel diffúzor is van hozzá, ami segít a göndör tincsek megszelídítésében.

2. Rúdporszívó

Ha valaki egy egyszerűen és könnyen kezelhető rúdporszívót keres, akkor a Sencor újdonsága, az SVC 7532BK ideális segítőtárs lehet a kényelmes és tökéletes takarítás érdekében. A készülék 250 wattos digitális motorja lehetővé teszi, hogy minden padlótípuson megállja a helyét. A LED-fénnyel ellátott szívófejének köszönhetően a sötét helyeken található szennyeződések sem maradnak észrevétlenek.

Mivel nagy kapacitású, 2200 mAh lítiumion akkumulátorral szerelték, így akár 45 percen keresztül is képes üzemelni. Töltése pedig 4,5 órát vesz igénybe. Fejlett, háromszintű HEPA-szűrőrendszerének köszönhetően ebből a porszívóból csak tökéletesen tiszta levegő távozhat. 0,5 literes, kivehető tartálya pedig könnyedén és egyszerűen elmosható. Kivehető kézi egységével a kanapékon, illetve autóüléseken összegyűlt szennyeződések is hatékonyan távolíthatók el.

3. Forrólevegős fritőz

A forrólevegős fritőz a sütés egészséges alternatívája. A Sencor újdonsága, a SFR 5340WH nagy, 1300 wattos teljesítménnyel büszkélkedhet. Így bekapcsolás után mindössze néhány perccel már készen is áll a sütésre. 3,5 literes kapacitású kosarában gond nélkül készíthető hasábburgonya, hal, zöldség, vagy bármi egyéb más. Az edzett üvegből készült sütőkosár ráadásul tapadásmentes felülettel és hideg érintésű fogantyúval van ellátva, így nem égeti meg a kezet, ráadásul takarítani is könnyebb.

4. Konyhai robotgép

Az ideális robotgép kiválasztása nem könnyű, hiszen alapjaiban határozza meg a konyhában töltött időt. Ennek ellenére rendkívül hasznos ajándéknak tekinthető, hiszen számos munkafeladatot le tud venni a felhasználók válláról. Az új Sencor STM 635X kiválóan aprít, szeletel, őröl és kever, de dagasztásban és habarásban is a maximumot nyújtja. A bolygóműves technológiának és a szilikonpengés keverőszárnak köszönhetően a legkrémesebb alapanyagokat is össze tudja keverni. Használójának kimagasló sokoldalúságot biztosít, gazdag tartozék készletével pedig legalább 17 féle ételkészítési funkcióra képes. Az STM 635X szériát hosszú távra tervezték, teljes teste időtálló rozsdamentes fémből készült. A készülék kilenc színben, 6 éves motorgaranciával vásárolható meg.

5. Elektromos fogkefe

Az elektromos fogkefék jóval hatékonyabban tisztítják a fogakat, mint a hagyományos változataik. Egy Sencor elektromos fogkefe 40-48 ezer tisztító mozgást végez, hatékonyan eltávolítva ezáltal a lepedéket és a baktériumokat. A Sencor SOC 4201GD elektromos fogkefe négy előre beállított üzemmóddal és regenerálást támogató programmal biztosítja az egészséges szájhigiénia fenntartását, tisztítja és masszírozza az ínyt a jobb vérellátásért. A Quadpacer-technológia pedig biztosítja, hogy gyorsan és egyenletesen távolíthassák el a lepedéket a felhaszálók a fogaikról és az ínyűkről. A beépített erős akkumulátor akár 45 napos üzemidőt is tud biztosítani, mindennapos használat mellett. Vagyis nem kell állandóan a töltőn tárolni. A modell elegáns, sötétfekete színben is elérhető (SCO 4210BL)

Jól látható tehát, hogy manapság már egyáltalán nem nehéz tetszetős és hasznos ajándékokat választani szeretteink számára, amelyek szebbé és kényelmesebbé tehetik napjaikat. Kompromisszumok nélkül.