h i r d e t é s


A Fidesz ifjú "politikusai" öööő, hagyjuk - VIDEÓ

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

A Fidesz ifjú "politikusai" öööő, hagyjuk - VIDEÓ

2017. augusztus 28. - 09:43

 

Remek kis videó került fel az internetre a Fidelitas kínos jeleneteiből.

Büszke és határozott a Fidesz ifjúsági szervezete, csak ne kapjanak előre nem egyeztetett kérdést, ne kelljen improvizálniuk és ne kérdezze senki tőlük a saját véleményüket - mert az nincs nekik.

Emlékezetes a provokátorfigyelő ötletük, amely nem volt más, mint besúgóképző amatőröknek.

Azután jönnek az "öööők" és még több "öööő" majd a megvalaszolhatatlan kérdés: "mit tett a Fidelitas 7 év kormányzati hátszéllel a fiatalokért?"

De, hogy ne vádoljon senki azzal, hogy nem vagyunk elég kiegyensúlyozottak, megnéztük a konkurens ifjúsági szervezet, a Societas-Baloldali Ifjúsági Mozgalom Facebook oldalát. Kíváncsiak voltunk, hogy Ők egyáltalán beszélnek-e a fiatalokról?

A balos szervezet az elmúlt 7 év mutatói közül alig talált olyat, ahol a fiatalok helyzete ne romlott volna. Akciózgatnak is, felhívták a figyelmet arra, hogy míg 2010-ben nagyságrendileg 100 ezer diák kerülhetett be a felsőoktatásba, 2016-ra ez a szám megközelítőleg 70 ezerre olvadt.

Másik kemény dolog amiről beszél a Societas, hogy a Fidesz 7 éve alatt egyetlen egy olyan év sem volt, amikor emelkedtek volna a hallgatói ösztöndíjak.

Hát így nem is meglepő, hogy a Fidelitas csak annyit tud mondani, hogy "Őőőő…" (hirhugo.hu)h i r d e t é s

betöltés..

;