h i r d e t é s

A Fidesz szerdán megszavazza a hetedik alaptörvény-módosítást és a "Stop-Soros" csomagot

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

A Fidesz szerdán megszavazza a hetedik alaptörvény-módosítást és a "Stop-Soros" csomagot

2018. június 18. - 07:22

 

A színpados cirkusz keretén belül a képviselők utoljára véleményezhetik a javaslatokat.

A képviselők az Országgyűlés mai ülésnapján szólhatnak hozzá utoljára a szerdai zárószavazás előtt a kormánynak az alaptörvény hetedik módosításáról szóló javaslatához, valamint a "Stop Soros" csomag néven ismert indítványához.

A parlament honlapján elérhető napirendi javaslat szerint az ülés 13 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, amit az interpellációk, az azonnali kérdések és a kérdések követnek.
A Ház ezután értékelheti az alaptörvény-módosításhoz, valamint a jogellenes bevándorlással összefüggő előterjesztéshez érkezett módosító javaslatokat, majd a magasházak építésének szabályozásáról szóló törvénymódosításról tartanak általános vitát.
Az Országgyűlés szerdán szavaz az alaptörvény hetedik módosításról, amelynek célja, hogy védje a nemzeti szuverenitást, és tiltsa idegen népesség Magyarországra telepítését. Szavazás várható a jogellenes bevándorlás elleni intézkedésekkel kapcsolatos törvnymódosításokról is. A "Stop Soros" néven ismertté vált javaslattal a kormány meg akarja akadályozni, hogy Magyarországból bevándorlóország legyen. (MTI)


 

h i r d e t é s