h i r d e t é s

A háziállatok bőre is gondoskodásra vágyik

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

A háziállatok bőre is gondoskodásra vágyik

2021. június 14. - 09:58

 

Felelős, gondoskodó gazdiként igyekszünk, hogy kedvenceinknek minél jobb minőségű eledelt biztosítsunk az egészségük megtartásának érdekében. De vajon a fürdetésükhöz használt samponnal ez miért nincs így? Hisz az ő bőrük is lehet érzékeny. 

Forrás: humac.hu

Az állatokról se feledkezzünk meg

A HUMAC munkatársaival arról beszélgettünk, miért különösen fontos a bőr- és szőrápolás a háziállatok esetében is. Egyes állatok bőre hajlamos lehet a szárazságra, a gombásodásra, esetleg az allergia kiváltotta viszkető kiütésekre, de a játékos életmód hatására is előfordulhatnak kisebesedett, fájdalmas területek. Erre nyújthatnak forradalmi megoldást a HUMAC 100%-ban természetes készítményei.

A természet tiszta ereje

A HUMAC minden egyes terméke száz százalékban természetes alapanyagokból készül el, kifejezetten az állatok egyedi igényeit szem előtt tartva. Aktív huminsavtartalmának köszönhetően megköti a különféle méreganyagokat, majd kiüríti azokat az állat szervezetéből, a drága és erős, szteroidos gyógyszerek kellemetlen mellékhatásai nélkül.

A napi eledelhez kis mennyiségben adagolva fejti ki hatását, kellemetlen procedúra nélkül, hisz az állat szinte észre sem veszi majd a változást. Kedvenced szervezete pedig tulajdonképpen önmagát gyógyítja majd meg.

Hogyan fejtik ki gyógyító hatásukat?

A HUMAC Bubbles sampon kifejezetten az érzékenyebb bőrű kedvencek számára lett kifejlesztve, olyan kímélő, bőrbarát összetevőkből, melyek hatékonyan ápolják a kutyák, macskák vagy akár a lovak bőrét. Megnyugtatja a beteg bőrt és regenerálja azt. A gazdik a sampont természetes (vagyis neutrális), eukaliptusz-, sőt, kellemes levendulaillatban is választhatják. A hatékony habzás pedig még hatékonyabb tisztítást eredményez.

A HUMAC Natur AFM szintén népszerű termék az állatbarátok körében, mint megtudtuk, nem véletlenül. Ugyanis eredményesen csökkenti az allergia okozta kínzó tüneteket, emellett pedig az immunrendszert is sokkal ellenállóbbá és felkészültebbé teszi a betegségekkel szemben. Biztosítja a szervezet mikro- és makroelem ellátását, illetve az emésztőrendszer és a szervezet ideális működését is nagyban segíti. A cég munkatársai fontos és pozitív visszajelzésként említik azt is, hogy a Natur AFM-et rendszeresen használó kutyák és macskák körében csökkent a bélgáz termelődési folyamata, ezenkívül pedig sokkal szebb szőrzetet és vidámabb kedélyállapotot is eredményezett náluk.

Gondoskodj Te is kedvenced egészségéről és persze bőréről, hogy az együtt töltött idő ne az allergiáról vagy más kellemetlenségekről, csakis a boldog élményekről és az önfeledt játékról szólhasson. Legyetek Ti is HUMAC-családtagok!


 

Kommentek

h i r d e t é s