h i r d e t é s

A Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat és a Központi Nyomozó Főügyészség a pszichiátrián keresi a hírhedt Mossad, az izraeli titkosszolgálat kémjeit

Olvasási idő
6perc
Eddig olvastam

A Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat és a Központi Nyomozó Főügyészség a pszichiátrián keresi a hírhedt Mossad, az izraeli titkosszolgálat kémjeit

2019. június 13. - 11:14

 

A történet 2017-ben kezdődött, amikor megismerkedtem a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat egyik elhárító tisztjével, Nóra őrnaggyal, akivel kapcsolatunk romantikus irányban haladt. Köztudott, hogy Magyarországon a hivatalok szeretik rendre a saját fontosságukat felmutatni és hangsúlyozni. Nincs ez másképpen a katonai nemzetbiztonsági szolgálat szervezeti egységein belül sem.

Forrás: pxhere.com

Nóra őrnagyra felfigyelt a gestapó, így nevezik egymás között a KNBSZ tisztjei a belső elhárítás munkatársait. Ez a figyelem fókuszált Nóra őrnagyra, amint kezdett kirajzolódni, hogy Nóra nem sok valódi információt tud a férfiról, azaz rólam. Ezt tetézte, hogy mind a család nevem, mind pedig az utónevem Magyarországon ritka izraeli nevek, héberül is beszélek, tanítom is a nyelvet és ezek mind felettébb gyanús körülmények valljuk be. Több sem kellett a belső elhárításnak, megfogták Magyarországon a Mossad ügynökét és egyúttal a saját munkatársukat kiáltották ki egymásközt hazaárulónak.

Innen indul még mindig 2017-ben egy „titkos nyomozás” ezen dolgozik a Katonai ügyészség, a Katonai és más titkosszolgálati szervek, rendőrök stb. Úgy látszik ez az évszázad titkosszolgálati fogása, ahol a Mossad tisztjét fogják leleplezni Budapesten.

 Ilyenkor nagyon fontos emberek, nagyon fontos értekezleteken dolgozzák ki a legapróbb részletekig a titkos műveletek megannyi részletét, de valahogy nem szúr szemet nekik, hogy a főhős ezúttal az általuk vélt mossad ügynök bár valóban izraeli néven él és mit ad isten héber nyelvet tanít Budapesten, de vajon mindez mennyire reális életszerű „legenda” (így nevezik szakzsargonban a fedésben dolgozó ügynökök fedő sztoriját), ha valóban ügynökként dolgozna? 

A nagyon fontos értekezleteken a fontos hivatalokban fontos íróasztalok mögött az sem szúr szemet senkinek, vagy ha mégis, hát gyorsan elhessegetik a zavaró tényezőket miszerint az ügynök rendelkezik néhány pszichiátriai diagnózissal is (autizmus, személyiségzavar) magyar pszichiátriai gondozókból vagy éppen a SOTE pszichiáterei részéről, ahogyan az sem számított sokat, hogy a Magyar Kormányhivatal fogyatékossági segélyben is részesíti szintén az egészségügyi állapota miatt.

Mindezt azzal magyarázták meg főnökeik és egyúttal saját maguk előtt is nagyon fontos íróasztalok mögött, hogy a megfigyelés alá vont személy megtévesztett megannyi pszichiáter orvost, főorvost és hivatalnokot az egészségügyi állapotával kapcsolatban. Nem is értem miért nem jelölték egyúttal Oscar díjra is, hiszen ebben az olvasatban főhősünk egy egyszerű zseni, értelme sincs tagadni. Ezért hát aztán életre hívtak egy megrendezett rendőrségi fellépést, ahol törvénytelenül, minden számítástechnikai eszközt lefoglaltak és jól megvizsgáltak a jófajta magyar „nagyon titkos” szolgálatok.

Itt követték el a sokadik hibát, mert a koncepciós eljárásukról elfelejtettek szólni a kerületi ügyészségnek és így a kerületi ügyész az egész rendőrségi eljárást jogellenesnek minősítette. Szűrreális, igaz?  A KNYF és a KNBSZ szerint mit sem számít ezért a törvénytelen foglalásban tartott eszközökön gyorsan „feltaláltak” mindenféle bizonyítékot a KNBSZ iratanyagaiból és ezt aztán valahogy össze ollózták egy történetté és el is lehetett rendelni septiben az elfogásokat egyszerre lecsapva Budapesten és Székesfehérváron elfogva a Mossad vélt ügynökét és a KNBSZ saját főtisztjét is kezdeményezve az előzetes letartóztatásukat is.

Az egész eljárást természetesen sok – sok évre titkosították, így elkerülve, hogy bárki kérdéseket tegyen fel a hivataloknak, hogy biztosan jó ötlet volt-e ez az egész cirkusz. Az eljárás azóta is folyik, mégpedig még mindig nyomozati szakaszban pedig már 2019-et írunk, de ne szaladjunk ennyire előre.

Tehát elfogtak őrizetbe vettek és kezdeményezték az előzetes letartóztatást. A vád képviseletében Dr. Mihalik Balázs őrnagy katonai ügyész úr, mint az ügy gazdája vett részt a zárt ülésen. Erre az eljárás titkossága miatt volt / van feltétlen szükség. A bíróságon a Dr. Tóth Szabolcs Őrnagy nyomozási bíró előtt elég hamar körvonalazódott két dolog, egyrészt, hogy nem kémet „fogtak” másrészt, hogy a terhelt, vagyis jómagam egészségügyi állapota minimum aggályos kell legyen, ezért fordult Dr. Mihalik Balázs Ügyészhez és egyenesen rákérdezett nála, hogy az egészségügyi állapotomat alátámasztó szakorvosi iratok vannak-e az ügyészség birtokában?

Több dolog is rögtön szem elé kerül az olvasónak. Például, hogy a vádhatóságnak így az ügyészségnek minden, a mentő körülményeket is a bíróság elé kell tárnia! Amennyiben ezt az ügyészség megtette volna, vajon miért kell a bírónak az ügyészen keresni a vonatkozó iratokat?!

Gondolhatnánk, hogy sebaj az ügyésznek igazmondási kötelezettsége is van az eljárás alatt a bíróságon. Hát ez sem jött be, ugyanis ügyészünk felállt a bírói kérdés után és a bíró szemébe hazudott, hogy nem nincsen a birtokukban a vonatkozó szakorvosi iratok közül semmi sem.

Gondoltam is magamban semmi baj, felálltam és emlékeztettem a tisztelt bíróságot és ügyész urat is, hogy de hát kéremszépen le tetszettek foglalni az orvosi iratokat! Mit ad isten az ügyész erre ül és hallgat. Így elkövette Dr. Mihalik Balázs Őrnagy Ügyész úr a BTK. tényállása szerint mentő körülmény elhallgatása bűncselekményt.

„Aki olyan tényt, adatot, amelytől a terhelttel szembeni eljárás megszüntetése vagy felmentése függhet, vele védőjével vagy a hatósággal nem közöl…” elköveti a mentő körülmény elhallgatása bűncselekményét.

Az előzetes letartóztatást el is rendelik, majd 28 nap! után meg is szüntetik! Ekkor már olyan rossz állapotban voltam, hogy pszichiátriai zárt osztályra, kórházba kerültem. De nem baj a véresszájú ügyész megy a maga útján hisz, ha azt mondták neki, hogy ezt kell csinálnia, hát ő megy és csinálja ez a mai magyar valóság, ahol a jog uralmát valahol menet közben kidobtuk az ablakon.

Persze feljelentést is tettem, több ízben is, hiszen az ügyész egyértelműen bűncselekményt követett el. Feljelentésemben kértem is, hogy elfogultság miatt független ügyészi szervezet vizsgálja ki a Dr. Mihalik Balázs Ügyész által elkövetett bűncselekményt és Igen, jól gondolják, ugyanaz az ügyészi szervezet és regionális ügyészi osztály „kezelte” a feljelentésemet, mint akik eljárnak velem szemben – és igen jól sejtik, az ügyészség annak ellenére nem látja a bűncselekményt, hogy azt közokiratok bizonyítják. Pontosabban meg sem vizsgálják az iratokat inkább azzal utasítják el a feljelentést, hogy a bűncselekmény gyanújához nem adtam elegendő adatot és így el kellett a feljelentést utasítaniuk. Az nem számít elegendő tényadatnak, hogy rendelkezésre áll két különböző jegyzőkönyv, mint közokirat, amikből kiolvasható, hogy az ügyész mikor, hol és mit hazudott a bírónak hivatalos eljárása során, illetve, hogy a hazugságával szemben mi a valóság az adott bírói kérdésre. Magyarországon az igazságszolgáltatás rendje elleni bűncselekmények esetében – milyen szép is ez a megfogalmazás – nincs pótmagánvádra sem lehetőség hiszen, ha nem így lenne elképzelni is rémálom vajon mennyi eljárást vinnének egyszerű magyar állampolgárok a bíróságokra, amely ügyekben rendőrök, ügyészek más hivatalos személyek követnek el hivatali visszaéléseket és más az igazságszolgáltatás elleni bűncselekményeket.

Mit üzen nekünk ezzel a magyar állam? Nem mást, mint, hogy a hatóságok emberei szabadon elkövethetnek bűncselekményeket és megúszhatják a felelősségre vonást és vizsgálatokat, amíg a rendszer hű kiszolgálóiként teszik a dolgukat.

Természetesen ezek után logikailag már nem meglepő, hogy az ügyészi szervezet felett bírói kontroll sincsen, tehát amire az ügyészség nem akarja az állam büntetőigényét érvényesíteni, azt az ügyet hat lóval sem lehet az igazságszolgáltatás elé tárni soha ebben az országban. Ez pedig attól különös, hogy adott esetben maga a bűncselekményt elkövető személy is ügyész, a neve Dr. Mihalik Balázs őrnagy, katonai ügyész.

Végezetül hiszen az ügyész aki a bűncselekményt közokiratokkal bizonyítható mód elkövette folytatja tovább az ámokfutást azt sem veszi immáron figyelembe, hogy az egyik legnevesebb országos hatáskörű igazságügyi orvosszakértő állapította meg vizsgálata és orvosi dokumentációk alapján, hogy az állapotom olyan pszichotikus szintet ért és ér el jelenleg is, ami a büntethetőséget is kizárja jogi értelemben és hiába nincsen jogalany ennek fényében a hatályos magyar törvények alapján, mert Dr. Mihalik Balázs Őrnagy ügyészünket ez sem zavarja – ő szépen megy tovább folytatva a törvénytelen eljárását és én pedig igyekszem figyelni, hol követi el az újabb bűncselekményeket áldásos tevekénysége közben. Ezt az olvasói levelet pedig azzal teszem közzé, hogy él bennünk a remény, hogy az internet nyilvánossága visszatartó erő lehet a jövőben a hivatalok bűnözői körében.

 

Név és cím a szerkesztőségben.


 

h i r d e t é s