h i r d e t é s

A kormánypártok szerint az ellenzék aláírt Soros Györgynek

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A kormánypártok szerint az ellenzék aláírt Soros Györgynek

2019. január 19. - 13:30

 

Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szombaton, Budapesten újságíróknak úgy fogalmazott, az Európai Parlament bevándorláspárti többsége újabb elképesztő javaslatokat fogadott el ezen a héten.

Nacsa Lórinc - Forrás: demokrata.hu

Kiemelte, a magyar baloldali EP-képviselők is megszavazták, hogy a "Soros-szervezetek" újabb lehetőséget kapjanak további migránsok Európába segítésére. A "Gyurcsány-párti" Molnár Csaba és Niedermüller Péter, valamint a szocialista Ujhelyi István és Szanyi Tibor is megszavazta ugyanis azt a javaslatot, amely szerint a következő időszakban megháromszorozzák a "migránsokat segítő Soros-szervezetek" támogatását - közölte.

A kormánypárti politikus szólt arról is, az említettek igennel szavaztak arra a javaslatra is, amely szerint "az unió megbüntetné azokat az országokat, amelyek ellenzik a bevándorlást".

Nacsa Lőrinc szerint ebből is látszik, az unióban két oldal áll egymással szemben: a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes. "Ezért nagy a tét a következő EP-választáson, mind Európában, mind a hazai színtéren ez a két oldal fog egymással harcolni" - jelentette ki.

Hangsúlyozta továbbá, a "magyar ellenzék aláírt Soros Györgynek", így a bevándorlásellenes oldalon egyetlen erő, a Fidesz-KDNP maradt, amely továbbra is a magyar emberek érdekeit képviseli. 

Nacsa Lőrinc kérdésre válaszolva megerősítette, a kormány Ciprussal tárgyal az ötéves börtönbüntetése kétharmadának letöltése után szombaton szabaduló Ahmed H. kiadatásáról, aki ennek a folyamatnak a rendeződéséig idegenrendészeti őrizetben marad. (MTI)


 

h i r d e t é s