h i r d e t é s

A közmunkába még nem halt bele senki!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

A közmunkába még nem halt bele senki!

2017. április 17. - 08:13

 

Nem az a baj, hogy a két fiatalnak 500 óra közmunkát kell végeznie, hanem az, hogy a mai rendszer egyik leggyalázatosabb leghazugabb rendszerébe kell belépniük - írja a Karcos Harcos Blog

A kép illusztráció! - Forrás: nepszava.hu

Orbán Viktor és a környezete a közmunkát a munkaügyi statisztikák meghamisítására találta ki, Viktor egy millió munkahelyet ígért és ezt bármi áron teljesíteni kellett.

Az eseményeket ha sorba vesszük, akkor szavakban elmesélve e tüntetésekig a következő: 2006-ban város gyújtás, 2010-ben koncepciós perek, választások éjszakája - fülkeforradalom-, 3000 milliárd lenyúlása, KÖZGÉP, rezsicsökkentés, választás, Paks, gecizés, tolvaj 11, - Orbán, Lázár, Rogán, Habony, Mészáros, Matolcsy, Tállai, Vajna, Varga, Seszták, Kósa -, stadionok, Questor, kisvasút, úszó VB, olimpia, migráns, kerítés, EU, Soros, Népszabadság, CEU, tüntetés, Questor vezető szabadlábra, festékdobás, bilincs, fogvatartás, bíróság, bilincs le, közmunka!

Nem kellene ide más csak egy ügyes fiatal rendező, meg egy jó kezű és szemű operatőr és már is látható lenne, hogy a fizikailag egyik leggyengébb kétszemélyes bűnbanda úgy lett megbilincselve, ahogy utoljára, az alaptalanul letartóztatott Kaiser Edét és Hajdú Lászlót, a móri bankrablás idején.

Orbán rendszere a bilinccsel üzent, kijelölte az utat a tüntetőknek!

Azonban, ha folytatjuk az események rekonstruálását, akkor látnunk kell, hogy az ügyészség nem a vádat, hanem az ítéletet írta meg, amelyet a bíró simán jóvá hagyott annak ellenére, hogy a saját PhD dolgozatában a következőt írja:

" A "közösség nyugalma" megfoghatatlan, túlontúl absztrakt kategória, egy olyan fikció, amelynek további fenntartása csak egyetlen indokkal igazolható: ha a büntetőjogot valóban eszköznek tekintjük az állampolgárok helyes irányú nevelésére. Ettől pedig a magunk részéről már a korábbiakban határozottan elzárkóztunk." (168.o.)

"Határozott álláspontunk, hogy a garázdaság, mint bűncselekmény felett eljárt az idő. (…) A garázdaság tehát olyan cselekmény, amelyet nem szükséges büntetőjogi büntetéssel fenyegetni. A társadalmi együttélést zavaró súlyosabb megnyilvánulások azonban érdemelhetnek szankciót – erre a szabálysértési jog megfelelő kereteket biztosíthat." (177.o.)

A mi derék fiataljainkból így lett Pelikán I. és Pelikán II. Azonban azt is látni kell, ha ezt a két madárcsontú fiatalt a rendszer megbilincselteti akkor az újabb két gondolatot vet fel, az egyik, hogy fél, a másik, hogy nincs humora. Orbán elment randalírozni Prágába, majd simás elfogadta, hogy a magyar hatóságok haza hozzák, minden következmény nélkül, mára azonban már egy doboz festéktől is megrémül.

A két fiatalember "A tanú" című élő műsor szereplőivé lépett elő!

Még nevetni is tudnék, ha nem lenne olyan röhejes az egész!


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s