h i r d e t é s

A legtöbbet feltett kérdések az egyes táplálékkiegészítőkkel kapcsolatban

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

A legtöbbet feltett kérdések az egyes táplálékkiegészítőkkel kapcsolatban

2022. január 17. - 09:43

 

Mindig vannak olyan kérdések, amelyekre az emberek kíváncsiak, főként, ami az egyes táplálékkiegészítőket illeti. Az emberekben sokszor felmerül például az összetevők fajtája, a készítés módja, illetve a szedés típusa.

Forrás: sd36.hu

Nagyon nem mindegy, hogy az egyes termékeket milyen gyakorisággal szükséges bevenni, milyen mellékhatásai lehetnek, de az is fontos, hogy szükséges-e szünetet tartani a szedés közben. Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kerestük most meg a választ.

Mit tudnak az egyes táplálékkiegészítők?

Rengetegen megbíznak a különböző táplálékkiegészítőkben, a pezsgőtablettákban, a mindenféle bogyókban. Azonban kevesen vannak azzal tisztában, hogy milyen esetekben és hogyan érdemes ezeket alkalmazni. Ezek a készítmények alapvetően nem gyógyszerként engedélyezett termékek, amelyeknek nincsen semmiféle gyógyító hatásuk.

Nem használhatóak azonban étkezés helyett, hiszen nem tudják kivédeni a különböző helytelen szokást. Nem hatásosak a dohányzás és az inaktív életmód mellett, ezek következményei ugyanis minden esetben jelentkezni fognak. Nem helyettesítik továbbá az orvosi vizsgálatokat sem, de az esetleges kezeléseket sem.

Manapság már rengetegféle és fajta típust szerezhetünk be, amelyek között azonban nem egyszerű megtalálni a megfelelő darabot. Szerencsére azonban vannak már olyan készítmények, amelyek komplex segítséget nyújthatnak akár a súlycsökkentésnél is.

Mi az SD36?

Biztosan sokan találkoztak már az SD36 étrend-kiegészítő tablettával, amely egy nemzetközi kutatásokra alapozott magyar innováció. A tudományosan bizonyított, rengeteg kutatómunkával előkészített receptúra nagy segítséget jelenthet a fogyás során. Nyugodtan kipróbálhatjuk, ha már kezdjük feladni az eddigi diétákat, de még van bennünk egy kis hit.

Mitől ennyire különleges ez a tabletta?

Sokan nem értik, hogy mit tud ez az SD36, mi az, amiben más, mint a többi. Ez ugyanis nem egy egyszerű gyógynövényből készült típus, hiszen ez egy különleges laboratóriumi módszerekkel előállított kivonat. Három olyan növényt tartalmaz, amelyek felerősítik egymás hatását.

Mikor és hogyan érdemes szedni?

Az SD36 egy olyan kapszula, amelyet naponta kétszer érdemes bevenni, lehetőleg étkezés előtt. Ezt követően nem árt elfogyasztani 2-3 deciliter folyadékot, ami lehetőleg víz vagy ízesítetlen tea.

Nagy előnye, hogy szinte bárki kipróbálhatja, aki felnőtt, nem terhes és nem is szoptat. Ami pedig az eredményeket illeti, akár már 3-4 hét után láthatóvá válik, függően az alaktól és a súlyfelesleg mértékétől. Mindezt felgyorsíthatjuk plusz mozgással, futással, gyaloglással, tornával egyaránt, de alapvetően a kapszula mellett nincs szükség arra, hogy nagyon aktívan éljünk. Enélkül is látványos eredményeket érhetünk el az SD36 segítségével.


 

Kommentek

h i r d e t é s