h i r d e t é s

Akarja-e Ön, hogy "Mészáros Lőrinc" a Fidesz segítségével félmillió forintot vegyen ki az Ön zsebéből 2018-ban?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Akarja-e Ön, hogy "Mészáros Lőrinc" a Fidesz segítségével félmillió forintot vegyen ki az Ön zsebéből 2018-ban?

2017. november 17. - 15:40

 

A kérdésnek -- ha utánaszámolunk -- valamivel nagyobb a létjogosultsága, mint ennek: "Akarja-e ön, hogy Botka László segítségével közvetlen környezetébe migránsokat telepítsenek?" Márpedig a szegedi Fidesz rövidesen ez utóbbiról kezdi kérdezni a helyi népet. - írja a hafr.blog.hu.

Forrás: hafr.blog.hu

Botka -- akit az MSZP kicsinált, ami nem csoda, hiszen a saját kormányfőjelöltje volt, és 2006 óta az MSZP tudvalevőleg önmaga kicsinálásáról szól -- mára visszavonult szűkebb szegedi pátriájába, de elég sokszor hangsúlyozta az utóbbi évben, hogy a világért se bontaná a le a kerítést. 

Mi sem természetesebb ezek után, hogy a Fidesz az illegális migráció és a kötelező betelepítési kvóta támogatásával vádolja teljesen légből kapottan -- mondhatnám, a választókat hülyének nézve, de hát ha a választók nem tartják magukat hülyének, és kivált nem tartják hülyének magukat azok, akik a Fidesz helyi erőinek fenti kérdését egyáltalán megfontolják, akkor a Fidesznek sem kell hülyének tartania őket (már).

Akarja-e, hogy a Fidesz Putyin segítségével eladósítsa Önt, az Ön gyermekeit és azok gyermekeit a jelenlegi és jövőbeni fizetéseik 80%-a erejéig?

Jó kérdés? Jó, mert van igazságmagja és épp csak egy picit túloz. Egy kicsit is populistább -- és főleg politikusabb -- ellenzék akár kampányolhatna is vele.

Akarja-e Ön, hogy Orbán Viktor rokonai felvásárolják az Ön utcáját és végül kiforgassák Önt is a vagyonából?

A mai állás szerint ez már meredekebb kérdés, de apró igazságmagocska még így is van benne, konkrétan annyi, hogy Orbán Viktor és környezete a fizetéseiken túl szervezett módon nagy tételben közpénzen gyarapodik, aminek jobb helye lenne a polgárok zsebében.

Mari néni és Pista bácsi 300 vagy 3000 ezer forinttal kevesebbet tud költeni a heti piacon -- attól függően, hogy mennyi az eredeti jövedelmük --, mert Orbánéknak jobban megy. Ezen kívül a jogrend romokban. A szcéna készen áll jószerivel bármire.

Akarja-e Ön, hogy Rogán Cecília és gyermekei fideszes segítséggel hagyományőrző Ákos-koncerttel lepjék meg Önt a Cilike Barátai, Gyermekei és Férje Bt. szervezésében?

A részvétel ingyenes, ha Ön támogatja a pasaparki lakóközösség madeirai életmódprogramját havi 10 ezer forinttal 10 éven át. Ha nem áll módjában támogatni a közcélokat szolgáló életmódprogramunkat, úgy az adóhatóság megtalálja majd a hiányzó összeg kétszeresét Önnél. Válaszát postafordultával kérjük a konzultációs kérdőív mellékleteként."

Jó kérdés, ott a mag benne. Magok. Magocskák.

A Fidesz hülyének nézi Önt. Ön ne tegye. 

Kezdeményezzen inkább aláírásgyűjtést ezzel:

Akarja-e Ön a 2018-ban megalakuló parlament és kormány tagjainak a közvetlen családtagjaikra is kiterjedő teljes körű, nyilvános vagyoni elszámoltatását 1989-ig visszamenően?

Ha igen, akarja-e továbbá, hogy még a jelen országgyűlés törvényt alkosson annak érdekében, hogy a Számvevőszék független testületet hozzon létre a saját kebelén, amelyik ezeket a vizsgálatokat lefolytatja, amelyek végeztével az elszámoltatáson megbukó képviselők és kormánytagok automatikusan elveszítsék parlamenti mandátumukat, illetve kormánytagságukat?" 

Szerző: Béndek Péter/hafr.blog.hu


 

h i r d e t é s