h i r d e t é s


Akarsz röhögni? Polt Péter vizsgálja Tiborcz István ügyét, aki Orbán Viktor veje.

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Akarsz röhögni? Polt Péter vizsgálja Tiborcz István ügyét, aki Orbán Viktor veje.

2018. január 19. - 19:10

 

Harsány röhögés hallatszik ki egy épületből, amire ez van kiírva nagy betűkkel: Legfőbb Ügyészség. - írja a banditapolitika.blog.hu.

Forrás: banditapolitika.blog.hu

A valaha jobb társaságot megélt műemlék vastag falai szinte reszketnek a csőcselék hahotájától.

Polt Péter fideszes lopásokat elkenő ügyész a térdét csapkodva mutatja a kollégáinak az előtte heverő vaskos dokumentum fejlécét:

OLAF jelentés Tiborcz István ügyében.

Csorog a könnyük, a fejük vörösödik a kirobbanó jókedvtől. Majd ők, na majd pont ők fogják vizsgálni Orbán Viktor traktortolvaj vejének az ügyeit.

Miután kicsit csillapodik a nevetés a vastag falak között, poharak kerülnek elő, és egymás után ki is ürülnek a jófajta Mészáros Lőrinc tokaji borászatából származó nemes borral való teletöltés után. 

Nem kell sokat tanácskozni az akta tartalmáról, a legfőbb ügyész mindig tudja a dolgát. Már csak az a kérdés, mikor ne rendeljenek el nyomozást az ügyben, vagy milyen módszerrel tagadják azt meg. Nem elég a bizonyíték, nem történt bűncselekmény, kuss legyen már mindenkinek. Annyi a lehetőség az idő húzására, hogy szinte tobzódik benne aki ezzel a módszerrel él.

A választásokig úgy sem történik semmi, addig gondosan elteszik valahova a a papírokat, de lehet meg is semmisítik. Mert kit is érdekel a tartalma? Az országot, vagy annak lakosságát?

Azok csak foglalkozzanak a nem létező Soros tervvel, meg féljenek a nem létező migránsoktól.

Az akta elkerül a szem elől egy fiók mélyén, de lehet leég az épület maga inkább, és akkor nem is érdekes hova is lett elsüllyesztve. Mert ha a választások nem úgy alakulnak ,a hogy azt a kormánypárt manipulálja, akkor jobb lesz a nyomokat eltüntetni.

Lángolni fognak az állami intézmények, ahol bizonyítékot találhat a dühös magyar a Fidesz minden közpénz ellen elkövetett bűncselekményére.

Polt Péter meg sunyin mosolyog addig is, és sűrűn bizonygatja mind az ezer Fidesz lopás ügyében gondos mérlegelés folyik a vádemelés előtt, meg a nyomozás miatt nem is beszélhet róla, és közben látszik a nyuszi tekintetén, nem mond igazat.

Az OLAF akta meg szépen eltűnik a többi meg nem vizsgált eset tengerében. 

Polt Péter jó szolga, tudja ami a dolga.

banditapolitika.blog.hu


 

h i r d e t é s

betöltés..