fbpx Alexandru Cumpănașu bejelentette, hogy hamarosan felfedi a Romániában befolyással bíró magyarországi szolgálatok hálózatát | CIVILHETES

h i r d e t é s

Alexandru Cumpănașu bejelentette, hogy hamarosan felfedi a Romániában befolyással bíró magyarországi szolgálatok hálózatát

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Alexandru Cumpănașu bejelentette, hogy hamarosan felfedi a Romániában befolyással bíró magyarországi szolgálatok hálózatát

2018. július 16. - 20:11

 

Az utóbbi napokban, amikor az államfő esetleges felfüggesztésének témája hangzott minden politikus ajkáról és a romániai közigazgatást szabályozó törvény csak egy lépésre volt attól, hogy a parlament elfogadja, Alexandru Cumpănașu, a Románia Modernizálásáért Országos Koalíció (CNMR) elnöke bejelentette, hogy hamarosan részletezi a magyarországi szolgálatok kiterjedt hálózatának hatalmát Romániában. - írja a ziarharghita.ro.

Forrás: cnmr.ro

A CNMR elnöke azt hagyta értetődni, hogy veszélyes információkról van szó, amikor pontosított, hogy elvisel bármi árat ezért, ő személyesen vagy a családja.

Az RMDSZ folytatja a közönséges zsarolást. A parlamenti szavazatokért adott 66 ezüst fejében néhány magyar politikai vezető, külföldi parancsra egyformán ZSAROLJA Románia elnökét és a kormánykoalíció vezetőit. E napok pokoli politikai háborúja tökéletesen szolgálja az rmdszesek érdekeit. Az elnököt sakkban tartják egy lehetséges felfüggesztéshez szükséges szavazatokkal, a többség vezetőségét pedig a különböző törvények elfogadásához szükséges szavazatokkal.

Ez magyarázza az RMDSZ nyilatkozatainak és döntéseinek „doktrínai” paradoxonát: a parlamenti többséggel szavaznak a törvények módosításáról, de ellenzik a felfüggesztést. Vagyis ők az URAK. És mindenkinek adnak valamit Románia számára mérgező tárgyalásokkal.

Rövidesen, bármibe is kerüljön ez nekem vagy a családomnak (hamarosan részletezem) részletesen ismertetem a magyarországi szolgálatok kiterjedt hálózatának befolyását Romániában, különböző közreműködő személyek vagy olyan eszközökön keresztül, mint az RMDSZ, MPP, EMNP, de főleg a román állam számára kulcsfontosságú posztokra helyezett láthatatlan ügynökökön keresztül.

Hogy Markó Béla Erdély függetlenségéről beszéljen,

EZ MÁR TÖBB A SOKNÁL! ENOUGH IS ENOUGH!

- írta Alexandru Cumpănașu közösségi oldalán.

ziarharghita.ro


 

h i r d e t é s