h i r d e t é s

Álnéven keres társat az Orosz Bernadettet brutálisan összeverő exkatona

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Álnéven keres társat az Orosz Bernadettet brutálisan összeverő exkatona

2019. november 20. - 10:21

 

A hatgyermekes édesanyát volt élettársa verte össze, képei és saját beszámolója végigjárták az internetet. - írja a parameter.hu.

Forrás: 24.hu/TV2

"Ez az ember a történtek után sem hagyott fel az internetes ismerkedéssel, csak álnéven regisztrálta magát. A hozzám érkező üzenetekből kiderül, hogy több nővel próbált viszonyt kezdeni még azután is, hogy kiderült, mit tett velem.

Olyanról is tudok, akivel még előttem volt kapcsolata, és őt is bántalmazta, mint engem. Mindenki vigyázzon, kivel létesít kapcsolatot, mert ha belefut a exembe, nem kizárt, hogy úgy jár, mint én

– mondta a Blikknek a kórházi ágyán fekvő Bernadett. A hatgyermekes édesanyán életmentő műtétet hajtottak végre, mert a verés miatt az orrában egy tályog keletkezett, ami agyhártyagyulladást okozhatott volna.

A fizikai fájdalmat jól bírom, de lelkileg még mindig rossz állapotban vagyok. Igazán akkor lennék nyugodt, ha a volt páromat letartóztatnák. Hiába van ellene távoltartás, gondol egyet és megkeres

- folytatta.

Ügyvédje szerint a bántalmazó letartóztatására két esetben kerülhet sor. Az egyik, ha életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítanák, a másik pedig, ha megszegi a távoltartás szabályait.

parameter.hu


 

h i r d e t é s