h i r d e t é s

"Amikor a képviselők jogait korlátozzák a Parlamentben, az mindannyiunk jogfosztása, megalázása"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

"Amikor a képviselők jogait korlátozzák a Parlamentben, az mindannyiunk jogfosztása, megalázása"

2019. december 12. - 08:50

 

„Szégyen! Gyalázat! Botrány!” „Még meggondolhatjátok magatokat!” – kiabálták be az ellenzéki padsorokból ma a parlamenti ülésen. A kormánytöbbség megszavazta a rendbontás drákói szigorúságú pénzbüntetését, valamint a Lex Párbeszédet is. - írja a varosikurir.hu.

Illusztráció: MTI

Ne feledje, az Önt képviselőket alázták!

Vásárhelyi Mária közösségi oldalán hívta fel a figyelmünket:

“Ne legyen félreértés; amikor az országgyűlési képviselők jogait korlátozzák a Parlamentben, amikor megtiltják nekik, hogy középületekbe bemenjenek tájékozódni, amikor nem férhetnek hozzá közérdekű adatokhoz, amikor erőszakkal eltávolítják őket egy közintézményből, amikor nem adhatnak erélyesen hangot nemtetszésüknek egy-egy újabb jogkorlátozó törvény miatt, amikor rendre nem is tűzik napirendre javaslataikat, amikor a kormánypártok minden alkalommal elszabotálják az ellenzéki képviselők által összehívott bizottsági üléseket és rendkívüli országgyűlési napokat, akkor nem a képviselőket, hanem

minket magyar állampolgárokat fosztanak meg alapvető állampolgári jogainktól.

Hiszen a képviselőket mi küldtük a Parlamentbe

azért, hogy minket képviseljenek.

Amikor semmibe veszik, kigúnyolják és megalázzák Timea Szabot, Hadházy Ákos, Szél Bernadettet és a többi ellenzéki képviselőt, akkor minket vesznek semmibe, gúnyolnak ki és aláznak meg. Így tehát ami az ellenzéki képviselőkkel történik, az nem a képviselők személyes ügye, hanem mindannyiunk jogfosztása, megalázása.”

varosikurir.hu


 

h i r d e t é s