h i r d e t é s

Az egész Fidesz-frakciót kitették az egri Fideszből

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Az egész Fidesz-frakciót kitették az egri Fideszből

2023. április 01. - 10:36

Újjáalakult a kormánypárt egri szervezete, ám a Fidesz nevét viselő közgyűlési frakció képviselői a jelek szerint kimaradtak belőle - írja az Egripost.hu.

Forrás: atv.hu

A Heol információi alapján azt írják: a Fidesz egri szervezete 83 taggal és öt támogatóval újjáalakult. A szervezet az ősszel esedékes tisztújításáig három tagú elnökséget választott. Az elnöki tisztséget dr. Ruszkai Csaba tölti be, a két alelnökeinek Miklós-Balog Éva és Misz József.

A szervezetet decemberben oszlatták fel, a döntést dr. Pajtók Gábor országgyűlési képviselő, választókerületi elnök az Egripostnak ismerte el először hivatalosan januárban.

Múlt héten pedig megerősítette: a jövőben biztosan nem számít Oroján Sándor, az egri Fidesz frakcióvezetőjének munkájára.

Az viszont Oroján akkori nyilatkozatából sem derült ki egyértelműen, hogy a fideszes(?) frakció többi tagjának lehet-e visszaútja a pártba. Ez a kérdés most eldőlni látszik.

Az újjáalakulás kapcsán a képviselő Facebook oldalán közölt csoportképen ugyanis a képviselőcsoport egyetlen tagja sincs rajta - írja az Egripost.

Hozzátették: ezt minden bizonnyal már csütörtökön, a közgyűlés napján is tudták. Lehetséges, hogy éppen ezzel magyarázható az a furcsa jelenség, hogy miközben Oroján Sándor kedden bejelentette lemondását a frakció vezetéséről, az ülésen leplezetlenül ugyanúgy ő instruálta társait, mint korábban - írja a lap. (atv.hu)

Címkék: 

h i r d e t é s

Clicky