fbpx Az utolsó nagy buli, avagy a felejthetetlen lánybúcsú kellékei | CIVILHETES

h i r d e t é s

Az utolsó nagy buli, avagy a felejthetetlen lánybúcsú kellékei

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Az utolsó nagy buli, avagy a felejthetetlen lánybúcsú kellékei

2021. október 13. - 09:13

 

Biztosan mindenki tud jó pár olyan filmes élményt hozni, amik igazán extrém legény- vagy lánybúcsúkat taglalnak. Ha tigrist nem is szeretnél elkötni, sőt majmot sem, csak pusztán maradandó élményt szeretnél okozni a barátnődnek, és egy fergeteges csajos partival tervezel búcsút inteni a leányéveknek, akkor hozunk pár ötletet!

Forrás: ajandek-otletek.hu

Lassan beköszönt a lánykérések egyik csúcsszezonja: a karácsony és a szilveszter. Ha van a baráti körödben és a rokonságban olyan, aki számíthat arra, hogy élete párja térdre ereszkedve gyűrűt kap elő, akkor járj előtte egy lépéssel!

Egy hamisítatlan és vidám lánybúcsú gondos tervezetést és szervezést igényel, amiben most az ajandek-otletek.hu is a segítségedre lesz!

Fontos kellékek a lánybúcsúra

Az egyik legfontosabb terveznivaló a kellékeket érinti, hiszen precízen ki kell gondolni, milyen pólót visel majd a menyasszony és milyet az őt búcsúztató lányok. Kedves üzenetekkel lehet még tovább fűszerezni a külcsínt, melyet kitűző formájában adhatunk minden résztvevőnek. Ezt a későbbiekben mindenki el is teheti magának emlékbe! Milyen jó lesz visszagondolni a felhőtlen bulizásra a gyermekágyas hetek embert próbáló periódusában!

Természetesen a menyasszony különleges figyelmet érdemel, elvégre róla szól a parti, így a fátyol és a szalag elengedhetetlen része a hajnalig tartó mulatozásnak.

Mitől lesz emlékezetes?

Nyilvánvalóan nem csak a tárgyaktól, bár kétségtelenül sokat adnak a közös élményhez. Gondolj bele, milyen jó lesz egyenpólóban végigsétálni a városon, büszkén vállalni, hogy mire készültök, hiszen szeretett barátnőtök készül élete egyik legfontosabb lépésére.

Ha szeretettel és körültekintően szervezitek meg a leánybúcsúját, akkor már egy hatalmas lépést tettetek, hogy a házasságkötése és az azt övező készülődés örök emlékként kísérje őt egy életen át!

Nem csak a programok és a feladatok fontosak, hogy személyre szólóak, humorosak és kedvesek legyenek, de beszédeitekkel, üzeneteitekkel eloszlathatjátok az esetleges kételyeket, félelmeket, és persze az esküvővel járó izgalmak is elhomályosulnak nektek köszönhetően!

Hogy minden flottul menjen, jó előre szerezzetek be mindent az ajandek-otletek.hu leánybúcsús termékei közül, és csapjatok a lovak közé!

Maradjon belőle az esküvőre is!

A jó lánybúcsú felkészíti a menyasszonyt az esküvőre is, és nem hagyja muníció nélkül az oltár előtt kimondott igen után sem: egy szexi harisnyakötő vagy a love zsetonok mind-mind kitűnő alkalmat szolgáltatnak arra, hogy az ifjú pár első házas hetei is feledhetetlenek maradjanak!

Rajta hát, figyeljétek árgus szemekkel, hogy ki lesz a baráti társaságból a következő, akinek bekötik a fejét, és máris indulhat az ötletbörze a tökéletes leánybúcsú érdekében!


 

Kommentek

h i r d e t é s