h i r d e t é s

Bezuhant a Tények nézettsége - szinte minden este megveri az RTL Híradója

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Bezuhant a Tények nézettsége - szinte minden este megveri az RTL Híradója

2017. december 08. - 07:25

 

Valamiért egyre kevesebben kíváncsiak a Tények-jellegű riportokra.

Forrás: index.hu

Tények nagyszerű szereplését a nézők szeretete és figyelme naponta igazolja. Például amikor többen nézik, mint riválisát” – ilyenek közölt többször is az Andy Vajna TV2-jén futó, olykor megmagyarázhatatlan riportokat leadó Tényekről a szintén Fidesz-közeli Origo. Most a 24.hu ment utána az adatoknak, mert kíváncsi volt, hogy valóban többen nézik-e az TV2 híradóját, mint a rivális RTL-ét. A válasz pedig annyira nem meglepő: nem, a sikerpropaganda egyáltalán nem igaz.

„Az derült ki, hogy a TV2 műsora, a 18 és 59 év közöttiek körében mindössze 1, azaz egy este tudott győzni a 2016. december 5. és 2017. december 4. közötti egyéves periódusban az RTL Híradóval szemben” – írja a portál, és az általunk közölt kördiagramból kiderül, hogy

mindössze 2017. augusztus 31-én tudott nyerni a Tények,

de akkor is csupán 0,1 százalékkal nézték többen ebben a korcsoportban, mint az RTL Híradót. A többi napon viszont nagy hátránnyal vesztett.

Egy kicsit jobb számokat produkált a Tények a 18–49-es korcsoportban: egyetlen év alatt 32 estét nyert meg, 6 döntetlent húzott be, a többi estét viszont az RTL nyerte.

További adatokat és beszédes grafikonokat a 24.hu-n lehet találni. (magyarnarancs.hu)


 

h i r d e t é s