h i r d e t é s

Botrány! Puzsér vitája tettlegességig fajult a Hír TV-ben

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Botrány! Puzsér vitája tettlegességig fajult a Hír TV-ben

2016. december 02. - 13:48
0 komment

 

Puzsér Róbert Mészáros Istvánnal, a Gój Motoros Egyesület vezetőjével ült egy stúdióban a Hír TV Szabadfogás című műsorában, amikor a vita annyira elfajult, hogy a kritikust leöntötték egy pohár vízzel.

Forrás: hirtv.hu

Orbán Viktor mézesmadzagjáról, a nyugdíjasoknak szánt tízezer forintos Erzsébet-utalványról szólt a vita, amikor egymásnak esett Mészáros Imre és Puzsér Róbert. A beszélgetés annyira elfajult, hogy a Gój Motoros Egyesület vezetője egy pohár vízzel zárta le azt, amit a publicista képébe öntött.

A műsor felvétele után a vitázó felek videoüzenetben fejtették ki véleményüket. Mészáros azt mondta: „Úgy éreztem magam az adásban, mintha zárt osztályon lennék, és gondoltam, kezelem a beteget", szerinte ugyanis Puzsér kiprovokálta a nyakon öntést. „Remélem, a gyógyulására vált” - nyilatkozta az egyesületi vezető.

Puzsér úgy fogalmazott az incidens után, hogy „a csávó nemzeti radikális, és ilyen a nemzeti radikalizmus”, valamint: „ez elemi proli suttyóság, amivel az egyik a másikba fojtja a szót”. A kritikus ezután kijelentette, hogy Mészáros oligarcha.

A Szabadfogás adása ma este 20 órától látható a Hír TV műsorán.

nepszava.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s