fbpx Wikileaks: Orbán szervezte a zavargásokat. | CIVILHETES

h i r d e t é s

Wikileaks: Orbán szervezte a zavargásokat.

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Wikileaks: Orbán szervezte a zavargásokat.

2015. március 01. - 08:58
22 komment

 

A Hír Tv két nappal a zavargások előtt már szerződött a közvetítésre

Wikileaks sokat számára kellemetlen pillanatokat szerez, főképp annak, akinek van takargatni valója. Ez a hírcsatorna tisztességes, avagy maffiás úton hozzájut titkos dokumentumokhoz, és nyilvánosságra hozzák. Sok politikus szeretné eltüntetni a Wikileaks-et. A fentiekben bemutattam röviden a Wikileaks tevékenységét, melynek magyarországi anyaga is van.

Egy elcsípett távirat 2006 októberi zavargások kapcsán.

"A táviratot Budapestről küldték Washingtonba, és bizony elég világosan kitűnik belőle, hogy a budapesti amerikai követség információja szerint a Fidesz kapcsolatot tart fent "az erőszakos tiltakozókkal". Sőt, a táviratból arra is lehet következtetni, hogy a Fidesz által szervezett demonstráció helyszínének kiválasztásában is látott a követség valamiféle kapcsolatot a molotovkoktélokat dobáló csőcselék és Orbán Viktor pártja között. Majd a követségi jelentés így folytatja: "Bármennyire is a legjobb oldalát láttuk a nagykövetekkel a nemrég tartott találkozón Orbán Viktornak, ez a kaland [mármint Orbán összeköttetései a szélsőséges demonstrálókkal] azt bizonyítja számunkra, hogy Orbán még mindig hajlandó a tűzzel játszani."  galamuscsoport.hu

Evvel még nincs vége. Figyeljetek a dátumokra! 2006. szeptember 17-én vasárnap került nyilvánosságra az őszödi beszéd. Ez köztudott. A beszéd hatására (spontán) zavargás tört ki Budapesten. 

Szeptember 15-én pénteken egy magyar hírtelevízió (Hír Tv) ajánlatot tett két brit hírcsatornának azzal, hogy a hétvégén "érdekes" dolgok fognak majd történni Pesten, és szívesen tudósítanának a brit tévék számára is. Hogy is van ez?

Kis magyarázat a fidesz és a Hír Tv kapcsolatára: Feltehetően fidesz befolyáltsága és pénze alatt működik a csatorna és csak is fidesz fényezésével foglalatoskodnak. Olykor meghívnak bal oldali politikusokat, melyeket a porba akarnak alázni a riportjukkal.

De a fentiekkel a Hír Tv kimerítette az államrend erőszakos megdöntésére tett kísérletben való közreműködés bűncselekményét?

Zéé

 

antifidesz.webnode.hu

 

Ami még érdekes lehet:

Orbán! Nyemcov vére a te kezeden is szárad!

Felcsút megyeszékhely lesz!

Felcsút megyeszékhely lesz - II.

Felcsút megyeszékhely lesz - III. rész

 

Az adóhatósággal kapcsolatos érdekes cikkek:

Lecsapott a NAV a 350 forintos csalóra - Másfélmilliót követel, végrehajtóval fenyeget

A NAV felső vezetője is segíthette a magyar-szlovák bűnbandát?

Ez a baja a hazai cégeknek az adóhatósággal

Rászáll az egyéni vállalkozókra az adóhatóság

Fuvarozók figyeljetek - a NAV ismét büntethet!

Előzetesben a NAV-os gyilkosság gyanúsítottja

Ellencsapás a NAV-tól: 3 milliót követelne Horváth Andrástól

 

És amivel kapcsolatban NAGY a csend:

Buda Cash botrány


 

22 komment


h i r d e t é s