h i r d e t é s

Cső Vitya!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Cső Vitya!

2018. december 22. - 08:29

Na!? Mit hozott a Jézuska a kis Viktorkának?

Nemzeti Konzultációt a rabszolgaságról? Guvad a szemed mi? Mint lufi árusnak a nyílzáporban! Tudod ezek nem olyan putris népek mint ti vagytok. Átlátnak rajtatok.

Te komám! Ha az ostobaság és nagyképűség virágozna, te már rég botanikus kert lennél. Minek húzod a népet a hülyeségeiddel? Maradtál volna a seggeden, azt még egy évet kihúzhattál volna. Ehelyett ugrálsz mint a Duracell nyuszi és kannaszám hordod a benzint a tűzre, amit magad alatt gyújtottál.

Egyébként azt csiripelik a verebek, hogy megint megbíztál valami B középet, hogy vegyüljenek a tüntetők közé és balhézzanak. Minek? Hogy ráhajtsd a verőlegényeidet a népre? Tiszteletlen vagy komám és ez így nem lesz jó. Lassan a rendőröknek se a hátát fogod látni, azt mi lesz veled akkor? Biztonságban leszel mint Kennedy Dallasban mi?

Te! Azon röhögtünk a haverokkal, hogy a Viktorjugend, vagy Fidelitas - nevezd aminek akarod - azt hitte, dicsőítenek a tüntetők ezzel az O1G felirattal. Szakadtunk. Ezekben egy agyrák éhen halna! Figyu! Hogy nem maradj sötétségben letagolom neked: Orbán Egy Geci. Szóval nem Only One Genius ahogy a Viktorjugend próbálja magyarázni. Ezek még az egyszemélyes vetélkedőn is csak másodikak lennének!

Figyu! Sokan azt mondják, olyan vagy mint a cseresznyemag. Kicsi és köpnivaló. Szerintem meg inkább mint a csésze. Aljas és nagy fülű. De mindegy. Lényeg, hogy úgy kellesz a népnek, mint szar a szekrénybe. Ideje lenne felmérned a távozás irányát, mielőtt szádba fial a mókus. Hogy adnák rád sírva az inget.

Na jó nem savazlak tovább, még a végén kifehéredsz.

Karácsonyi jókívánságként kívánom neked, hogy legyen annyi a jövedelmed, amennyit az adóbevallásodban feltüntettél.

Ölellek.