h i r d e t é s

Czanik Balázs: Ha a lelkünket is akarjuk ápolni, arra nagyon jó alternatíva lehet a testmozgás

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Czanik Balázs: Ha a lelkünket is akarjuk ápolni, arra nagyon jó alternatíva lehet a testmozgás

2019. május 28. - 13:11

 

A Sztárportréban Czanik Balázs!

Táplálkozás - mozgás - pihenés:

Balázs elmondta, hogy a lelki egészsége megőrzéséért rendszeresen jár masszázsra is. A beszélgetésben étkezési szokások, ehető és kerülendő ételek kapcsán is előkerültek jó ötletek. (Jó tipp például az édesburgonya!)

Czanik Balázs: "Nálunk az egész család sportos vonalon mozog. Már az általános iskolában is folyamatosan sportoltunk, és amikor gimnáziumba kerültem, a sulinak majdnem az összes sport eseményére engem küldtek.

Ha a lelkünket is akarjuk ápolni, arra nagyon jó alternatíva lehet a testmozgás. 

Nagyon sokan például stresszoldás miatt jönnek az én óráimra, a küzdősportos Capoeira aerobikra. Nagyon szeretik azt, hogy ott kiboxolják, kirugdossák magukból a felgyülemlett energiákat. Valamilyen szinten iktassuk be a rendszeres mozgást a hétköznapjainkba. Heti 4-5 alkalmat mindenféleképpen javasolnék a mozgása.

A harmadik fontos dolog a táplálkozás és a mozgás mellett a pihenés! Legyenek olyan programok, amiket a barátokkal, vagy a családdal, gyerekekkel közösen végzünk. Egy kirándulás, vagy séta, hogy kapcsoljunk ki egy kicsit. Ezt a három dolgot próbáljuk megvalósítani! Ha csak részben, már az is nagy fejlődés lehet."

sztarportre.hu


 

h i r d e t é s