h i r d e t é s


Délután is fagypont alatt marad a hőmérséklet

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Délután is fagypont alatt marad a hőmérséklet

2017. január 06. - 06:09
0 komment

 

Pénteken folytatódik az erőteljes lehűlés és a rendkívül szeles idő - írja az Időjárás.hu.

Hajnalban egyre többfelé számíthatunk -10, helyenként akár -15 fok alatti értékekre. Napközben többfelé viharossá fokozódik a szél, a hőmérséklet még délután is átlagosan -5 fok alatt marad. Jelentősebb enyhülésre hétfőig egyelőre nincs kilátás.

Délelőtt változóan felhős, de rendkívül hideg lesz az idő, az északi megyékben élők készülhetnek a legtöbb napsütésre. Felhősebb tájak nyugaton fordulhatnak elő, itt helyenként egy-egy futó hózápor sem kizárt, máshol azonban nem alakul ki csapadék.

Délután a változóan felhős mellett nyugaton borult területek is előfordulhatnak. Számottevő csapadék nem valószínű, de északnyugaton néhol egy-egy futó hózápor még kialakulhat. A Duna-Tisza közén az erős északias légmozgást viharos lökések is kísérhetik, máshol viszont többnyire viharos lesz a szél.

Délután -9, -4 fok közötti maximum értékekre számíthatunk.

A hétvége is nagyon nagyon hideg lesz

Szombaton az ország nagy részén derült, szikrázóan napos, de hideg idõben lesz részünk. Felhõsebb tájak inkább csak nyugaton fordulhatnak elõ, de csapadék ott sem valószínû. Erõs lesz az északi szél. -11, -6 fokra számíthatunk.

Vasárnap nyugat felõl megnövekszik a felhõzet, a változóan felhõs idõben a Tiszántúlon számíthatunk több napsütésre. Számottevõ csapadék estig nem valószínû. Az északi szél élénk lesz. A legmagasabb nappali hõmérséklet -8, -3 fok között alakul.

 

idojaras.huh i r d e t é s

betöltés...

;