h i r d e t é s

Egy bunkó magyar kormánybiztos megsértette a németeket!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Egy bunkó magyar kormánybiztos megsértette a németeket!

2020. december 05. - 06:45

 

Német, kontra magyar szellem!

A kép illusztráció! - Forrás: Daily News Hungary

A magyar kormány egyik biztosa, aki a kultúránk jelentős részét is vezényli, az elmúlt héten az itt idézett nyilatkozatával megsértette a németeket.

"Furcsa dolog ez a német szellem, német szellemiség vagy német társadalom. Ha megnézzük a XX. századi történelmüket, akkor azt látjuk, hogy nagyon fegyelmezettek. Tehát amikor nácinak kell lenni, akkor nácik, amikor liberálisnak, überliberálisnak vagy árjaliberálisnak kell lenni, akkor azok. Eredeti gondolatot ritkán tudnak megszülni, viszont ha megvan a vezérgondolat, az irány meg van adva, akkor fegyelmezetten mennek az irányba, és felböfögik ezeket a paneleket." (Demeter Szilárd: Nyilatkozat, Karc FM? 2020. 11. 25.)

Egy népesség által megszült összes gondolat számát csak arányosítással tudjuk felbecsülni. Csak a „megszült”azaz kiagyalt találmányi gondolatok számát ismerjük pontosan. Egy ország lakosai által egy időintervallumban megszült összes eredeti gondolat száma arányos a szabadalmak számával.

A németországibeli "árjaliberálisok" 2018-ban 31 583 szabadalmi gondolatot szültek meg, ami egymillió lakosra vetítetten 385 találmányi szabadalmat jelent.

A magyar illiberális népesség ugyanabban az évben 151 szabadalomra valót agyalt ki, ami egymillióra számolva 16 szabadalmat jelent.

Tehát a "furcsa német szellem" tulajdonosai huszonnégyszer "sűrűbben" képesek eredeti gondolatot "felböfögni", mint a magyarok.

Szellem párbajban szívesen szerzek elégtételt a megsértett németek nevében!

 

Név cím a szerkesztőségben


 

Kommentek

h i r d e t é s