h i r d e t é s

Elérhető az iOS 15 és vele együtt megjelent egy furcsa hiba is

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Elérhető az iOS 15 és vele együtt megjelent egy furcsa hiba is

2021. szeptember 25. - 06:11

Az iPhone-felhasználók többsége már nagyon várta az iOS 15-öt, azonban többen is tapasztalhatták, hogy látszólag az egész tárhelyet meg is töltötte.

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

Az új iPhone-ok bemutatásának alkalmával az új operációs rendszert is a felhasználók rendelkezésére bocsátották, mely számos hasznos új funkcióval bővítette a rendszert, de nem érdemes megfeledkezni arról, hogy ha egyszer frissítünk, onnan már nincs visszaút.

A közösségi médiában már több felhasználó is jelezte a furcsa anomáliát, amelyet az új operációs rendszerre történő frissítésnél tapasztaltak. Egészen pontosan arról van szó, hogy miután telepítették az új verziót, egy olyan hibaüzenetet kaptak, miszerint majdnem megtelt a készülék tárhelye.


Fotó: Apple Insider

Nyilvánvalóan mindegyik felhasználó ellenőrizte a frissítés előtt, hogy van-e elég szabad tárhely, éppen ezért sokan kifejezetten csalódottak voltak, miután olyan értesítést kaptak, hogy a megoldás a problémára egyszerű: csak frissíteni kell a fizetős iCloud tárhelyre.

ZDNet ehelyett azonban egy borzasztóan egyszerű tanáccsal látta el a felhasználókat a hibaüzenet kapcsán: ne csináljunk vele semmit. Nagyon fontos, hogy ne kezdjünk el fájlokat törölni a szabad kapacitás felszabadítása érdekében, mivel ez adatvesztéssel járhat. Mivel azonban a régi rendszerre nem lehet visszalépni, nincs más megoldás, mint kivárni a fejlesztők reakcióját, akik elvileg már tudnak a problémáról. (liner.hu)


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s